петък, 20 август 2010 г.

Акуилани

Според информации в италианските медии , ръководството на Ювентус може да вземе под наем за един сезон Акуилани . Според медиите в Англия , ръководството на Ювентус има интерес към играча , но желанието на шефовете на Юве е да вземат Акуилани с постоянен договор . Според непотвърдена информация те са готови да предложат на Ливърпул бразилския опорен халф Фелипе Мело като разменна монета за евентуален постоянен трансфер .

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Corriere dello Sport : Ювентус взе Акуилани



Според информация на Corriere dello Sport от последните минути Алберто Акуилани ще се присъедини към Ювентус под наем . Според медията в договора, който Юве предлага на Акуилани , има и опция за закупуването му. Агентът на футболиста Франко Завалия е в Ливърпул в момента, за да приключи сделката . Очаква се утре да има финално решение за бъдещето на Акуилани .

Рой Ходжсън: :

" Не включих Алберто в групата за мача с Трабзонспор , защото не искам да рискувам той да се контузи и да пропадне трансфера му . В момента преговаряме с италиански отбор затова Акуилани през този сезон да бъде преотстъпен . Той има нужда да играе редовно , а аз не мога да му гарантирам подобно нещо на " Анфийлд " .

2 коментара:

kojata каза...

Bravo Marota.Kakvo po hubavo ot tova,4e zapazihme Diego,a sega vlizame Aquilani i dalgo4akaniq Krasic.Dano se srabotqt dobre v otbora i tozi sezon da postegneme maksimalni celi. FORZA JUVEE!!!

neel каза...

:)