вторник, 24 август 2010 г.

Паоло Канаваро


Защитникът на Парма Кристиано Дзакардо e заявил за Скай Италия , че братът на бившия играч на Ювентус Фабио Канаваро - Паоло е близо до преминаване в Торино .
Според информацията , в студиото на спортната телевизия Дзакардо хвърли бомбата с думите :

" Канаваро в Торино ? Май така ще стане . Не е изключено още този сезон Бианконерите да го вземат .
Така Паоло ще е по -близо до националния отбор . " .

13 коментара:

Alesandro Del Piero каза...

Aquilani is a Juventus player

Juventus Football Club announces that an agreement with Liverpool F.C. for the free temporary acquisition of the registration rights of the player Alberto Aquilani has been reached.
The agreement also includes the option right, to be exercised at the end of 2010/2011 season, for the definitive acquisition by Juventus of the football player at the price of € 16 million, to be paid in three years. а честито Ювентинци добри новини директно от официалния сайт на ЮВЕ !

Unknown каза...

ДИЕГО ПРИСТИГНА ВЪВ ВОЛФСБУРГ
Макар още да не е подписан договора, завръщането на Диего в Бундеслигата е факт. Халфът вече пристигна в града и в момента провежда обичайните медицински тестове.



В дългите преговори мениджърът на германския отбор Дитер Хьонес (брат на президента на Байерн) все пак успя да „изработи” италианците да намалят цената. Ювентус искаха 19 милиона, Хьонес се разбра с играча, но после прекъсна преговорите и обяви главата Диего за затворена. От Юве пък казаха, че искат да задържат играча.



Сега двете страни се споразумяха за цена 15 милиона евро плюс бонуси при класиране в евротурнирите. Един милион за Лига Европа или два милиона за Шампионската лига.



Преди годината в Ювентус, бразилският полузащитник игра три сезона за Вердер, вкара 38 гола и даде 32 голови паса в 84 мача за първенството. После Вердер го продаде за 24,5 милиона евро.



Диего обаче така и не се почувства добре в Торино, където, за разлика от Бремен, никой не го носеше на ръце.



Сега той получава четиригодишен договор, като за всяка една от тези години ще прибира по шест милиона евро чисто.

Анонимен каза...

Браво на гения Марота! Продаде Диего за 15 млн. да си избие парите за световните звезди Мартинез, Мота и конника без глава Пипи! Сигурно за6тото Юве има пове4е нухжда от тях отколкото от Диего! По- некадьрно рьководство от това скоро не сме имали! Накупуваха една камара италиански дьрвета които ги видяхме колко струват на Мондиала! Но нали трябва отбора да залага на глупавата традиция гръбнака да бъде италиански. Какво стана със защитата? Един недоказъл се Бону4и, една резерва на Рома и Удинезе и маи муните от предниа сезон! За напедението нямам думи! Явно Дел Пиеро трябва да по4не да се насира по терена от старост или да умре от естествена смърт за да се махне от отбора. Трезегеи тои е на годинки ве4е но ако продадат и него както се 4ува ставаме зле. Якуинта 4есто се контузва, Амаури е непостоянен. И с тоя бездарник и безтитленик Дел нери ни6то добро не ни 4ака! Виждам пак повторение на миналия сезон за жалост1

Анонимен каза...

Аle10, виждам, 4e си голям специалист и разбирател след като стигна до гениалното заклю4ение 4е Диего няма място в схемата на отбора! Сигурно твоя идол младиа и переспективен Дел Пиеро ще бъде твърда веле4ина в схемата на гения Дел Нери! Бог да пази тогава Юве! Да му преподпишат договора с още 10-ина годинки! Какво ще кажеш?

bobi turboto каза...

Анонимен,за повечето неща съм съгласен с теб,но за Дел Пиеро неси прав,даже си мисля че имаш някакъв проблем.

Alesandro Del Piero каза...

Господин анонимник въпросния старец кадето се насира по терена снощи за пореден път спаси отбора от резил , този старец живее с идеята ЮВЕ отдал е най хубавите години на отбора и е един от главните виновници в момента да сме най титолувания клуб в италия и да сме спечелили редица още трофей.Ако не беше той даже и на 7 мо място нямаше да сме , помниш ли кой вкарваше гол след гол последните мачове миналата година бе смотаняк а помниш ли когато вкара на реал 2 гола тогава си се кефил но сега го убиждаш какъв Ювентинец си ти ти си едно лике щом обиждаш така идола на цяла италия иконата на Юве сърцето и душата на този отбор.ти си един смешник. стареца и трезегея както ги наричаш са най доброто нападение на юве за всички времена когато те бележеха и печелихме трофей тогава си се радвал но сега ги плюеш. тези хора имат нужда от почит аз им благодаря за всичко което са направили за Ювентус за сърцатата игра с която са ни радвали през годините,благодаря им за всичко GRAZIE ALEX GRAZIE TREZEGOAL !

neel каза...

Няма смисъл да спориш с него .

Анонимен каза...

Ale10 единствения анонимник във форума си ти,защото освен майка ти и баща ти едва ли някой знае че съществуваш. По темата. Като писах за твоя идол имах предвид че вече е на години, трябваше да се откаже и да вземем някой млад и талантлив нападател. До 50 гдини ли трябва да го търпим? Един Недвед показа морал, прецени че повече не може да бъде полезен и край! С какво е допренесъл толкова за величието на Юве Дел Пиеро! С 4-5 скудетата ли бе паляк! Не ми говори за ШЛ през 1996 защото тогава важните играчи бяха Виали, Раванели, Перуци,Дешан, Югович, Ферара, Ди Ливио а Алекс беше още хюмне! Величие се печели на международната сцена а не с някакви тъпи скудетата! Колко международни трофеи е спечелил с Юве Дел пиеро тъпунгер? Да ти припомня ли как се осра В най-важния си мач на финала на Евро 2000 срещу Франция! Защо не казваш че от 15 години кариера в Юве 7 е изкарал в Лазарета прибирайки си тлъстата заплата! После бил дал много на Ювентус! За Трезеге грешката ми е неволна, той е един от големите ми любимци. Не съм длъжен и никога Дел Пиеро не мие допадал. Neel, на тебе ще кажа че когато сме имали спорове много често съм бил прав и ти го знаеш! Между другото статията ти за трансферите е много добра и обективна.

neel каза...

Само ще ви помоля да сведете обидите до минимум .

Анонимен каза...

Sorry, прав си, просто се подведох по неговия стил на изказване.

neel каза...

Ок

bobi turboto каза...

Аз невярвам,че анонимния е Ювентинец,няма Ювентинец с такова отношение към Алекс.Относно коментарите по негов адрес,мисля дане ти обръщам внимание.

Alesandro Del Piero каза...

прав си турбо , по умния остъпва.няма ювентинец с такова отношение към капитана на юве а и за годините в лазарета ще те помоля да си помислиш пак щото дел пиеро е имал само една по сериозна контузия. а и ако идеш да говориш така смело в торино за него ... невярвам да оцелееш много :) щото хората си обичат капитана и наскоро неел качи клип в който се доказват мойте думи ;)