четвъртък, 26 август 2010 г.

Диего и Давид Трезеге извън групата


Диего и Давид Трезеге останаха извън групата на Юве за мача срещу Щурм Грац от плейофите за влизане в групите на Лига Европа в четвъртък . Ювентус приемат австрийския гранд след победа с 2 : 1 като гости, а имената на двамата играчи отсъстват заради спекулациите около тяхното бъдеще в клуба .

Това споделя треньорът на тима Луиджи Дел Нери , според когото двамата трябва да получат спокойствие при взимането на решенията за своето бъдеще . Диего е спряган като почти сигурно ново попълнение на Волфсбург , докато интерес към Давид Трезеге има от редица клубове , сред които личи името на Лацио .

" Спекулации ще имат докато трансферният прозорец не затвори , така че това е неизбежно . Именно заради тези слухове двамата не попаднаха в групата . Те трябва да бъдат оставени на спокойствие , за да вземат най - правилните решения относно своето бъдеще . Иначе отборът е подготвен за срещата . Смятам, че имаме леко предимство след победата с 2 : 1 като гости , но въпреки това знаем много добре какво се изисква от нас . Смятам, че можем да направим силен мач и да влезем в групите на Лига Европа . "

Няма коментари: