четвъртък, 26 август 2010 г.

Куалярела


След като трансфера на Ди Натале в Юве пропадна , сега според италианските медии , ръководството на Ювентус , ще направи всичко възможно да привлече нападателят на Наполи Фабио Куалярела . Според италианските медии се очаква развитие по въпроса утре .

Последни новини

Според последни информации от италианските медии , ръководството на Ювентус може да вземе Фабио Куалярела. Нападателят на Наполи според медиите е гласен за заместник на продадения във Волфсбург Диего . Юве получи 15 млн . евро за Диего и според информациите смята да ги използва за национала на Италия . Според медиите на , шефовете на Юве преговарят в момента с Наполи и сделката може да бъде финализирана до часове . Според информацията , Юве ще даде 4 , 5 млн . евро , за да го привлече под наем и след една година ще преведе втори транш от 10 млн . Така Куалярела ще подпише постоянен договор с Ювентус .

Според последни информации , ръководствата на Юве и Наполи са постигнали съгласие и трансферът на Куалярела , ще бъде обявен официално след края на мачовете от турнира Лига Европа или най - късно утре .

2 коментара:

Unknown каза...

Вместо да взимаме Куялиарела или Ди Нателе (които не са лоши играчи според мен) да бяхме взели Пацини, защото си пролича класата му в мачовете на Самп срещу Вердер !!

Alesandro Del Piero каза...

всички го искаме брато ама от самп няма да го пуснат или поне срещу 20-25 млн а на марота не му се дават толкова