понеделник, 30 август 2010 г.

Бориело


Според последни информации в италианските медии , след привличането на Ибрахимович , ръководството на Милан , ще направи опит да вземе и Робиньо . По този начин бъдещето на Бориело в отбора изглежда несигурно и според самия играч от ръководството му е дадена зелена светлина за трансфер . Ръководството на Ювентус може да се възползва от ситуацията и Бориело да бъде привлечен в състава . Очакват се подробности .

1 коментар:

Unknown каза...

Дел Пиеро към Трезеге: Време е да си вземем довиждане

Капитанът на Ювентус Алесандро дел Пиеро се прости с Давид Трезеге от личната си уеб-страница. Както е известно, французинът продължава кариерата си в Испания. ТрезеГол подписа двугодишен договор с Eркулес (Аликанте).

"Време е да си вземем довиждане", пише Алекс."Не мога да кажа точно от колко време сме заедно, това го оставям на статистиците. Дори не искам да смятам колко гола сме вкарали - отдавна съм загубил бройката им. Ние с теб, двамата, несъмнено сме най-резултатния дует в историята на този велик клуб".

"Колко много победи и разочарования сме споделяли заедно! За щастие, победите бяха повече. Няма друг и няма да има друг, с когото да съм играл толкова често".

"Вкарваше по 17 гола на сезон, същата цифра стоеше на екипа ти. Но за мен тези цифри нищо не значат".

"За мен, Давид, винаги е било невероятна чест да съм ти партньор и да сме един от най-резултатните дуети в света".

"Сега нашите пътища се разделят, това се случва. Аз ще се сбогувам и лично, но искам сега публично да ти пожелая успех в новото приключение, приятелю мой", допълни Дел Пиеро.