вторник, 31 август 2010 г.

Трансфери


Според последни информации , ръководството на Ювентус се е отказало от привличането на Марко Бориело от Милан под наем . Според слуховете двата клуба се бяха разбрали за трансфера и оставаха само личните условия на нападателя . Той обаче е поискал 4 мил . евро заплата , което автоматично е отказало шефовете на Юве . Според последни информации ръководството на Ювентус , ще направи последен опит да вземе Джанпаоло Пацини от Сампдория . Според последни информации шефовете на Юве са готови да предложат 20 мил . на Сампдория за Пацини . Очакват се подробности .

5 коментара:

mtn каза...

ще умра от кеф ако го вземем :)) дано дано

Unknown каза...

Следващият мач на Юве е срещу Сампдория....дали ще го вземем :))))))))))

Анонимен каза...

Туко що четох изявление на изпълнилнителния директор на Самп, който казва че няма никаква оферта от Юве но дори да пристигне Пацини на 100% процента остава играч на Сампдория. Така че си избийте тези глупости от главите!

Анонимен каза...

Бих направил една равносметка на трансферното лято на Юве! Фен съм на отбора от 1994, но толкова безличен тим като сегашния не помня. Това бездарно ръководство счупи глупомера! Гледам сегашният състав и не виждам нито ЕДИН, повтарям ЕДИН играч от СВЕТОВНА величина! Цяло лято се пишеше и тръбеше за трансфери на Дзеко, Робен, Рибери, Бензема, Форлан, Ван дер Ваарт, Пацини, Мексес и не знам кой още а дойдоха пълни дървета като Пепе, Мартинез, Мота, Траоре, тоя новия бастун от Наполи, бозавия сърбин от ЦСКА(M) и чупливия като Сваровски Акуилани! С тях ли ще си връщаме лидерската позиция! Като прибавим и тия паляци Дел нери и Марота цирка е пълен! То така беше и с треньора, обещания първо за Хидинг после за Бенитез а накраоя кой дойде! Тоя Марота явно почва да пие от сутринта! Ебати неадекватните трансфери! Имам чувството че за него не са важни качестванта на играчите а условието е да бъдат италианци! една камара жабарски дървета докара. Чужденците пък са един уругвайски анонимник, 5-та резерва на Арсенали и някъкъв недоказан сърбин! Даде 12,5 млн. за дърво като Мартинез, 15 млн. за Красич а подари за същите пари супер играч като Диего! Много ми е интересно кой ще даде един свестен пас на нападателите! Нямало място в схемата на отбора за него. Един добър треньор винаги ще го впише в схемата си но Дел Нери е далеч от това понятие. Махнаха Джовинко, Каморанези и Трезеге , които са с класи над много от играчите които остонаха! Като чета тимовия лист на Юве все едно гледам състав на Сампдория. Средняшка история! За съжаление това ще бъде по-лош сезон и от миналия. И накрая нещо хубаво за финал. По-точно 2 хубави неща! Отървахме се от бастуни като Зебина, Поулсен и Тиаго! Втората е че може да се играе смело против Ювентус в тиражите на Еврофутбол и да се кърти някой лев! Тая година 6-7 място, при добро стечение на обстоятелствата и малко късмет може и в четворката! Благодаря и чао!

bobi turboto каза...

За съжаление си много прав,напълно съм съгласен с теб,като изключим Зебина който ми е симпатичен заради характера му на боец.