четвъртък, 19 август 2010 г.

Красич в Юве


Новина предоставена от omninoob :

Ювентус най-накрая е купил Милош Красич, гръмна "Тутоспорт". Според изданието от Торино, бианконерите са се договорили за привличането на крилото. Днес преговорите с ЦСКА са финализирани и сърбина ще може да премине при Старата госпожа. Тази сутрин спортния директор на Юве Джузепе Марота обяви, че клуба търси ляво крило и до два три дни ще има ново попълнение. Вариантите бяха няколко, но все пак шефовете са се спряли на Красич. "Тутоспорт" твърди, че Ювентус ще брои на ЦСКА Москва 15 млн. евро. Остава да бъдат завършени официалните документи, преди сделката да бъде оповестена. Това най-вероятно ще се случи утре. Красич ще подпише договор за 5 сезона. Той не бе включен в групата на ЦСКА Москва за мача от Лига Европа днес с Анортозис. Още преди световното Красич заяви, че иска да играе в Юве. Бианконерите обаче бяха спрени от цената, която ЦСКА поиска - 18 млн. В крайна сметка се стигна до споразумение. Красич е поредният нов играч в Юве това лято. Преди него дойдоха Давид Ландзафаме, Марко Сторари, Леонардо Бонучи, Симоне Пепе, Марко Мота и Хорхе Мартинес.

Според информация на " Кориере дело Спорт " сделката е на стойност 15 млн . евро , а Красич ще подпише с Ювентус в събота за 5 години .
Преди седмица медиите в Италия писаха , че футболистът вече е договорил личните си условия с Ювентус и трансферът му е въпрос на дни .

" Вече имам споразумение с Ювентус . Остава само двата клуба да се разберат . Надявам се това да стане възможно най - скоро " - каза Красич преди 10 - ина дни .

Според последни информации , утре играчът ще бъде в Торино за медицински прегледи .

1 коментар:

mtn каза...

супер според мен тои ще пасне идеално :)