четвъртък, 26 август 2010 г.

Диего


Информация предоставена ми от omninoob .

ДИЕГО ПРИСТИГНА ВЪВ ВОЛФСБУРГ


Макар още да не е подписан договора, завръщането на Диего в Бундеслигата е факт. Халфът вече пристигна в града и в момента провежда обичайните медицински тестове.



В дългите преговори мениджърът на германския отбор Дитер Хьонес (брат на президента на Байерн) все пак успя да „изработи” италианците да намалят цената. Ювентус искаха 19 милиона, Хьонес се разбра с играча, но после прекъсна преговорите и обяви главата Диего за затворена. От Юве пък казаха, че искат да задържат играча.



Сега двете страни се споразумяха за цена 15 милиона евро плюс бонуси при класиране в евротурнирите. Един милион за Лига Европа или два милиона за Шампионската лига.



Преди годината в Ювентус, бразилският полузащитник игра три сезона за Вердер, вкара 38 гола и даде 32 голови паса в 84 мача за първенството. После Вердер го продаде за 24,5 милиона евро.



Диего обаче така и не се почувства добре в Торино, където, за разлика от Бремен, никой не го носеше на ръце.



Сега той получава четиригодишен договор, като за всяка една от тези години ще прибира по шест милиона евро чисто.

2 коментара:

Alesandro Del Piero каза...

момчета приемете го диего нямаше място в схемата ни. той неможе да играе като чист нападател и това щеше да е в минус на отбора. единственото за което сажелявам е НИСКАТА ЦЕНА НА КОЯТО ГО ПРОДАВАТ абе тея малоумни ли са кви специалисти са зехме го на 25 а го продаваме с 10 по малко просто нямам думи ...

neel каза...

Аз исках Диего в Юве , но нищо не зависи от нас феновете . Жалко .