понеделник, 23 август 2010 г.

Луиджи Дел Нери



Треньора на Юве споделя в интервю след мача с Милан за Тrofeo Berlusconi , че е много доволен от спечелването на трофея .

"
Наистина съм много доволен от този успех . Беше труден мач и времето бе много горещо , но въпреки това и двата отбора помогнаха за спектакъла , както ние , така и Милан . Имахме желание да се справим добре и да спечелим този двубой и успяхме да постигнем тази наша цел . Работим усилено и постепенно работата ни дава плодове и напредваме малко по - малко . Спечелихме мач срещу един много голям отбор , какъвто безспорно е Милан , а това е много важно нещо . "

От своя страна спортния директор на Ювентус , Бепе Марота споделя за трансферите в клуба :

" Все още търсим играч на един пост и се надявам до края на месеца да направим нещо по въпроса и да го привлечем . Акуилани ? Не може да се говори все още за нещо официално , но е възможно неговият трансфер да стане факт в следващите няколко дни . Няма нищо конкретно за Диего и смятам , че той ще остане в клуба . При всички положения обаче трансферният прозорец затваря на 31 август и дотогава всички може да се случи . "

1 коментар:

Unknown каза...

Италианският гранд Ювентус се колебае кой да привлече измежду Андреа Бардзали и Мартин Демикелис.

Треньорът на "бианконерите" Луиджи Дел Нери иска на всяка цена да вземе класен централен защитник и се е ориентирал към гореспоменатите двама футболисти.

Специалистът смята, че 29-годишният Бардзали, който в момента защитава цветовете на немския Волфсбруг, би бил идеално попълнение към отбраната на тима.

Бившият италиански национал премина в състава на "вълците" през 2008 година от Палермо. За него се знае, че е свързан и с трансфер във вицешампиона Рома.

Другата опция пред торинци е аржентинският национал Мартин Демикелис от Байерн (Мюнхен).

Гаучосът публично призна, че иска да напусне "Алианц Арена", след като не попадна сред титулярите по време на двубоя от 1-ия кръг на Бундеслигата срещу Волфгсбург, и треньорът на "баварците" Луис Ван Гаал му пожела "прав път".

Според "Газета дело Спорт", спортният директор на Юве Бепе Марота вече е установил контакт с един от представителите на Демикелис - Хорхе Китешпилер, и двамата са обсъдили възможността южноамериканецът да акостира на "Олимпико".