четвъртък, 26 август 2010 г.

Ювентус - Щурм Грац

Луиджи дел Нери не е включил в списъка за реванша от плейофите на Лига Европа срещу Щурм Грац Диего и Давид Трезеге . Новината , че Юве ще се разделят с двамата бе по страниците на медиите в италианските медии през последните дни , но думите на наставника само затвърдиха подозренията .
В очакване на привличането на Ди Натале - преговорите с Удинезе продължават , агентът на италианския национал следобед се срещна със спортния директор Бепе Марота - треньорът на Юве Дел Нери ще разчита в атака на Амаури и Дел Пиеро от първата минута в двубоя .


" Трансферния пазар все още не е затворен , развива се , трябва да имаме предвид всички обстоятелства , нещата могат да променят за една нощ . Диего е страхотен играч и аз никога не съм казвал , че съм недоволен от него . Маркизио няма проблеми с клуба . Ние искаме да остане , той иска да остане - просто ръководството мисли над договора му . Четирима нападатели са повече от достатъчно за сезона . Сега имаме Дел Пиеро , Амаури и Якуинта . Ако е необходимо има и други , които могат да играят в атака . Имам повече от едно решение . Ди Натале ? Предстоят преговори с Удинезе . За мен той е играч с изключителни възможности , може спокойно да се впише в отбора . Надявам се Красич и Акуилани да са на разположение за началото на шампионата . Що се отнася до предстоящия двубой , очаквам да се представим подобаващо и да продължим напред в турнира . "

Групата за мача със Щурм Грац :

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
29 De Ceglie
32 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
34 Ferrero
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
38 Libertazzi

Предполагаем състав на Юве :

Joueur
Storari





Joueur
De Ceglie
Joueur
Chiellini
Joueur
Bonucci
Joueur
Motta
Joueur
Lazanfame
Joueur
Melo
Joueur
Sissoko
Joueur
Pepe


Joueur
Del Piero
Joueur
Amauri

Понеже срещата няма да бъде предавана пряко по БГ телевизия ето и линкове за онлайн :

ТУК , ТУК , ТУК и ТУК

Няма коментари: