вторник, 17 август 2010 г.

Трансфери



Последните новини около трансферите в Ювентус са , че Шалке 04 обявиха , че нямат намерение да привличат Диего в състава си . Треньорът на немците обявява в интервю :


" Не искаме Диего . Нямаме нищо общо с тази история . Шалке няма намерения да привлича Диего . Продължаваме работата си на трансферния пазар , следим други талантливи играчи . Смятам , че един от тях може да се присъедини към отбора ни . "

Другата новина е , че Ледесма е по - близо до трансфер в Юве , отколкото в Интер . Според различни източници от Италия , Ювентус са по - близо до привличането на аржентинеца . Ръководството на Юве вече се раздели с двама играчи от халфовата линия и ще има нужда от ново класно попълнение . Кристиан Поулсен , който отиде в Ливърпул и Тиаго , който ще играе под наем в Атлетико Мадрид . Именно затова Ледесма може да се окаже точно играчът , който ръководството на Юве търси . Според запознати финансово офертата на Интер е по добра , но Ювентус са в по - добри бизнес отношения с отбора от на Лацио и това може да наклони везните в полза на Юве .

Няма коментари: