понеделник, 25 януари 2010 г.

Буфон


Според информация на Tuttosport Буфон има желание да се махне от Юве . Той вече не издържал на постоянните проблеми , от които е сполетян клуба през този сезон . Според медията чашата на търпението на Буфон преляла след загубата с 2 : 1 в дербито с Рома .
" Винаги ни вкарват на контраатака... достатъчно , не издържам повече . "
Това са думите на Буфон преди да влезе в тунела след мача с Рома .
Джиджи неведнъж е показвал лоялността си към Ювентус . Показателно е оставането му в клуба , когато Юве бе изхвърлен в Серия Б след скандала Калчополи , но явно вече нещата в отбора излизат извън контрол . От него се интересуват Байерн Мюнхен и Манчестър Сити .

6 коментара:

Stoqn каза...

А такаа..стана тя.Тва и да го видя не го вярвам.Ама ако наистина се махне ще стане мнооооооого по-трудно да излезем от кризата.Пфф ко стаа с тоя отбор няма кой да ги сплоти зеха вече да се отчайват и отказват.

neel каза...

Не вярвам Джиджи да изостави Юве . Според мен просто е бил много ядосан .

Stoqn каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Stoqn каза...

Абе да ама..и аз тва казах горе "и да го видя не вярвам".Ама дано дугите да се замислят над тея думи и да заиграят малко отзад.Чудесен шанс имат ся със ПрИнтер.Аре да покажат кои са Юве и пак да ги изтърсят,ама като гледам с тая контузия сега и на маркизио ще бъде адски трудно.Ама пък от др страна Кандрева ше има панс да се докаже. :)

neel каза...

Дано отново да се надъхат и да ги отстраним за купата . Ако успеем ни чака Фиорентина .
FORZA JUVE !!!

DonKos каза...

И аз смятам и се надявам, че това са били думи повлияни от емоцията, защото иначе много лошо. Относно ПрИнтер като се замисли човек където ги хванем там ги бием напоследък, но все пак, имайки предвид ситуацията ще е зор. Дано се стегнат момчетата и младоците да покажат какво могат, сега е момента.
FORZA JUVE!!!