понеделник, 25 януари 2010 г.

ФЕРАРА


Според информация на Gazzetta dello sport Ферара твърдо отказва да напусне Ювентус , но ръководството на клуба смята да го отстрани . По всяка вероятност последния мач на треньора ще бъде срещу Интер за Купата на Италия в четвъртък .
"
Каквото и решение да вземат шефовете , аз съм насреща . Няма да има драми , ще приема тяхното мнение . " По всичко личи , че ръководството няма да търпи повече нещата така . Ювентус е в процес на свободно падане . Срещу Рома записа трета поредна загуба у дома . Юве не е имал толкова малко точки след 21 кръга от сезон 1998 /99 . Според медиите в Италия Ферара ще бъде отстранен до края на седмицата . Не е ясно дали това ще стане след мача с Интер в четвъртък или след сблъсъка с Лацио в Серия А . Ръководството обмисля вече и вариантите за негов заместник .
ВАРИАНТИТЕ ЗА НОВ ТРЕНЬОР :

Шефовете искат наследника на Ферара да е обвързан с Ювентус . И да е силна личност . И поради това кандидатурите са само две - Джовани Трапатони и Клаудио Джентиле . Трап вече два пъти води Юве и е един от най - успешните треньори в историята на клуба , като спечели всичко възможно . В момента 70 - годишният Трапатони е начело на Ирландия , но договора му изтича през лятото .

Джентиле е играл 11 години за Ювентус ( 1974-83 ) . Железен защитник , който е спечелил и световната титла с Италия през 1982 г . Като треньор той е работил само веднъж . През 2000 г. застанава начело на младежкия национален тим на Италия и го води до 2006 . С младите адзури той стига полуфинал на европейското 2002 г . и спечели титлата на Европа през 2004 . Същата година взима бронзов медал от олимпиадата в Атина .

3 коментара:

Stoqn каза...

Най-после.Но още едно нещо ме тревожи.До края на трансферния прозорец остава малко,а ни трябва класен напдател.Играхме добре но в атака няма кой да вкарва откакто Якуинта е контузен.Дано новия треньор измисли нещо!FORZA JUVE!

neel каза...

Да прав се приятелю

DonKos каза...

Само Трапа и Липи може да ни извади от дупката до края на сезона, да се надяваме на чудото, защото иначе отиде и другия сезон, ако останем извън Шампионска лига светлината в тунела изчезва за неопределено време...
FORZA JUVE!!!