събота, 30 януари 2010 г.

Блан


Президентът на Ювентус Жан Клод Блан заявява , че няма никакво намерение да напуска поста , който заема в Юве , въпреки че признава , че не само освободения Чиро Ферара е виновен за слабото представяне на отбора .
" Никога не съм мислил за оставка . Отговорността за слабите резултати не се носи само от един човек . Вината е на всеки един от нас - на всеки , независимо от длъжността , която заема . Грешките не са направени само от Чиро Ферара , а от всички . Включително и играчите , които излизат на терена . Не мога обаче да заменя 20 футболисти , далеч по - лесно е да се смени техническия персонал . "

3 коментара:

neel каза...

Според мен Блан е пълен смешник . Той трябваше да си отиде първи , а след него и Секо . Просто двамата не са за Юве и докато са в отбора нищо няма да стане . Дано да успеем да влезем в четворката и да се представим добре в Лига Европа .

Stoqn каза...

Прав си.Тоя е ебати президента само криза донесе на отбора нищо дру
го!

neel каза...

На всички е ясно , че рибата се вмирисва от главата . Ръководството на тима е виновно за слабите резултати и не гоброто представяне , а и за травмите ако щете . От Джон Елкан , през борда на директорите , президента Блан , Алесио Секо , медицинския щаб , всички са за смяна . Последния , които има вина за моментното състояние на Юве си отиде първи . Но винаги е така , когато големите зъбни колела се завъртят един оборот малките правят поне пет . Жалко за Чиро , защото , които и да беше с 11 - 12 здрави играчи и 10 титуляри с травми пак същото щеше да постигне . истина е , че изгубихме няколко спечелени мача , но явно след Калчополи всичко е срещу нас .