понеделник, 18 януари 2010 г.

Киелини


Тифозите на Ювентус не са единствените , които са бесни от слабата игра и лошите резултати . Футболистите от отбора също недоволстват и са ядосани на самите себе си . Това показа и изказването след мача на Джорджо Киелини .
"
Истината е , че играем като лайна ! Не създаваме никакви положения , а допускаме съперника да ни вкарва много голове . Можем да обвиним липсата на късмет , но това не е така . И днес не направихме нищо , за да заслужим победата . Наистина имаме много контузени . Но това не може да е извинение . Глупаво и безсмислено е да се крием зад подобни оправдания . Опитваме да направим всичко , за да променим нещата , но резултатите са плачевни . Не мога да разбера защо не можем да излезем от тази криза . Дали факта , че изгубихме шанс за титлата е повлиял на мотивацията ? Имаме да гоним влизане в Шампионската лига . Не сме демотивирани , а това , че играем като лайна не се харесва на никой . "

Много остри думи от страна на Киелини , което още веднъж показва , че той е един истински Ювентинец и голям мъж . Браво Джорджо само така .

Няма коментари: