сряда, 20 януари 2010 г.

ТИФОЗИТЕ

Група тифози на Ювентус , членове на Националното сдружение " Приятели на Ювентус " , призоваха вдовицата на Умберто Аниели г - жа Алегра Аниели да бъде избрана за президент на клуба . Според председателя на асоциацията , Паоло Бертинети , само авторитетът на вдовицата на президента на групировката ФИАТ може да спомогне за получаване на уважението във футболните среди , от което Юве се нуждае и заслужава .
"
Алегра Анели винаги присъстваше на стадиона заедно със съпруга си , когато той беше президент и следеше развитието на отбора отблизо . Тя е последната надежда ръководството да бъде в ръцете на хора , които не търсят само печалби . "
След загубата от Киево играчите на Ювентус се връщат към тренировките на фона на яростта и безизходицата , обхванала феновете на Юве . Тифозите , които присъстваха дори на тренировките на отбора на базата във Виново вчера не са били там . Според италианските журналисти отборът е тренирал във Виново и не е имало нито един фен на Ювентус , а само транспаранти закачени на видни места около базата , на които е пишело :
"
Срам ! Играчите са срам за този клуб . "
Двамата директори Роберто Бетега и Алесио Секо са присъствали на тренировката . По настояване на треньора Чиро Ферара , ръководството реши целият отбор да се подготвя за дербито срещу Рома в събота при закрити врата . Достъпът на журналисти и фенове до базата се забранява . Така ще бъде през цялата седмица . А в четвъртък рано отборът ще напусне тренировъчния център във Виново и ще тренира на " Стадио Олимпико " в Торино .

Няма коментари: