неделя, 31 януари 2010 г.

Ювентус


Играчите не Ювентус вече ще бъдат глобявани , когато непоказват достойно ниво на игра . Футболисти , които не показват съответното ниво на игра , ще бъде изгонен от отбора , такива строги мерки вече е наложил собственика на Ювентус Джон Елкан . Според информация на Tuttosport играчите , които не отговарят на изискванията на нов наставник Дзакерони ще бъде подложен на критики от ръководството на клуба и глобявани , или напълно отстранени от отбора . Елкан е поставил на играчите задачите до края на сезона а именно успешно представяне в Лига Европа и класиране в четворката , която осигурява Шампионска лига за другия сезон .
Сега действията на всеки играч на Ювентус ще бъде предмет на контрол от Джон Елкан , който може и използва своята власт на техните правомощия , за да го пусне за трансфериране на нежеланите играчи това лято . Президентът на Ювентус Жан Клод Блан , казва в интервю , че няма да има недосегаеми играчи в отбора .

2 коментара:

Stoqn каза...

Ко става тука ве това тъпо ръководство да не са комунисти..много ясно,че има мачове в които наистина не върви на някои играчи това не мога да го приема незнам за вас! Ако по този начин,че ще ги мотивират съмнявам се много!

neel каза...

Май Елкан се взима много на сериозно . Вместо да глобява да вземе да отпусне пари за няколко нови играчи .