неделя, 31 януари 2010 г.

ДЗАКЕРОНИ ВРЪЩА УСМИВКИТЕ В ЮВЕ






Според публикации в италианските медий след идването на Дзакерони на мястото на Чиро Ферара на тренировъчната база във Виново цари спокоиствие и отново тренировките преминават с много шеги и усмивки . Според Tuttosport основното желание на този етап на новия треньор е да повдигне духа на играчите и да наблегне на психологическата страна на отбора . Според италианските медий първото и най - важно нещо , което е постигнал Дзакерони е , че е върнал настроението в отбора . Ето и снимки от тренировката вчера .
Според казаното от Дзакерони вчера в интервю става ясно , че Ювентус , ще се бори с всички сили в иставащите мачове за постигане на поставените цели . Дзакерони споделя :
" Аз разбирам това , което момчетата ми могат да направят по отношение на психологическата страна на играта . Ние трябва да се конкурираме с най - добрите в лигата , а не да се бори за спасение , така че ние трябва да играем здраво с мисъл в главата , стабилно и постоянно . Ако нямаме тази нагласа някои може да каже , че ни липсва характер . Ще работя , за да върне печелившия манталитет на Ювентус от началото на сезона . Представянето до сега на всички играчи на Ювентус е под средните им възможности и моята цел е да възвърна пълния потенциал на отбора , които е голям несъмнено . Говорих първо с капитана на Ювентус на саме и му обясних моите виждания и изисквания . Казах му какво се очаква от него и от другите играчи и такива разговори с всеки един по отделно на четири очи ще имам често . Искам да върна победния дух в Ювентус . "

1 коментар:

Stoqn каза...

Радвам се за това,че играчите се усмихват,но сега остана самите те да върнат нашите усмивки!Успех момчета и покажете най-доброто от себе си в мача довечера! :)