сряда, 20 януари 2010 г.

Трансфери


Според информация на Tuttosport ръководството на Ювентус вече е договорило играча на Ливорно Кандрева . Според информация на италианските журналисти липсва само подписа . Договорът между Юве и Удинезе за играча е отдаване под наем на Кандрева с опция за закупуване на стойност 8 мил . евро . Отборът на Ливорно , където сега играчът е под наем от Удине , ще бъде компенсиран с 500 хил . евро . Очаква се днес сделката да бъде финализирана и Кандрева да е в групата за мача с Рома .
" Аз чакам , но за съжаление за сега няма какво да подпиша ... Ювентус е велик отбор и аз ще имат възможността да играят заедно с едни от най - големите шампиони на света . Нямам търпение да се присъединя към групата на Ювентус . " - казва Кандрева в интервю .

Според информация в италианските медии ръководството на Ювентус води преговори и с Дженоа за връщането на Рафаеле Паладино . Както стана ясно Роберто Бетега иска да върне в отбора всички млади играчи израстнали в школата на Юве и така да подсили отбора с млади италантливи момчета , които да носят екипа с гордост и да милеят за клуба . Тези играчи бяха давани под наем доста време и сега явно дойде техния момент да заиграят в Ювентус и да помогнат на отбора . Според информацията ръководството на Ювентус , ще се опита да върне Паладино , като в замяна ще даде на Дженоа Де Челие . Анализаторите в Италия приведстват едно евентуално завръщане на Паладино , защото той може да играе както като нападател , така и да се нагърби с организирането на играта на отбора . С едно негово евентуално завръщане Ферара , ще има опитен играч на когото може да разчите и да променя схемата на игра на отбора в хода на всяка среща . Очаква се след връщането на Паолучи и взимането на Кандрева , което според всички е само въпрос на часове , Ювентус да има две силни , млади попълнения , които да вдигнат нивото на игра на отбора . При завръщането и на Паладино нещата вече , ще изглждат много по - добре .

Няма коментари: