вторник, 19 януари 2010 г.

Треньорът


Според Tuttosport има шест варианта за нов треньор на Ювентус след края на поредния неуспешен сезон за клуба . Бетега нееднократно заяви , че проблемът на Ювентус не е Ферара , но според запознати Чиро ще остане най - много до края на сезона . Като първи вариант преди няколко седмици бе Гуус Хидинк , но след това се появи информация , че той може да поеме Ливърпул . Веднага след този слух за нов треньор на Юве започна да се спряга името на Рафа Бенитес , които ако бъде уволнен от Ливърпул може да бъде договорен от ръководството на Ювентус . Хидинк вече е далече от Юве според италианските медии и той е изместен от първото място като кандидат за треньор от Бенитес . Според италианските медии другите имена за нов треньор на Юве след края на сезона са : Джовани Трапатони , Михаел Лаудруп , Марко Ван Бастен , Алберто Дзакерони или Хуанде Рамос .

Джовани Трапатони остава най - успешният и най-опитния в управлението на клубове в сложни ситуации . Освен това той е един от треньорите в Юве , които пишеха историята на клуба . Според анализатори той ще бъде свободен след около 4 месеца от поста си треньор на Ирландия .
Михаел Лаудруп говори италиански и също е дин от вариантите за Юве , защото познава добре клуба .
Марко Ван Бастен в момента е без отбор и познава добре италианския футбол , макар че до сега не е имал големи успехи като треньор .
Хуанде Рамос безспорно е голям специалист , които може да помогне на Ювентус в следващия сезон . На всички е ясно , че ръководството на Ювентус няма да прави селекция през януари и това е основната причина да се смята , че Ферара ще остане треньор до края на сезона . След края на сезона , ще бъде назначен нов треньор , които ще направи новата селекция на Ювентус .

Няма коментари: