неделя, 17 януари 2010 г.

След мача с Киево





Според информация в италианските медии Григера е откаран в болница и се очаква по - късно информация за неговото състояние . След сблъсък в наказателното поле той получи удар в носа , а след това отново бе ритнат и бе сменен принодително от Зебина . Според предварителна информация той е с фрактура на носа . Според информация на Tuttosport целият отбор е събран в съблекалнята и вътре са влезнали Секо и Бетега , като се очакват новини за това какво се е случило вътре . Никои до сега не е дал интервю . Ферара бе взел малко въздух след победата над Наполи за купата , но сега отново е с единия крак извън Ювентус . Очаква се още информация .




ЕТО И РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА :

3 коментара:

Анонимен каза...

OT TOZI OTBOR TRIABVA DA OSTANAT SAMO 6-7 IGRA4I , VSI4KI OSTANALI DA SE MAHAT I DA ZAPO4VAME NA NOVO . TAKA NIAMA DA STANE .

Анонимен каза...

Играчите та играчите,с този стил чистене на посоки,и центрирания в същия стил каквито и играчи да се вземат разликата няма да е голяма.Данеби Киево да разполага с по-добри изпълнители.

neel каза...

Аз мисля , че основният проблем на отбора е множеството травми . Просто за 6 месеца ние нямаме постоянен състав . Винаги имаме контузени основни играчи и то по 5 - 6 човека . Че Ферара не е треньор от класа в това няма спор , но все пак и на него не му е лесно . Той се чуди за всеки мач , как да събере отбор . Не го защитавам , но съгласете се , че всичко е против него . Незнам на какво се дължи слабата игра на отбора . Играем без фантазия и стил . Това не е Ювентус ! Дано в най - скоро време нещата да се променят .
FORZA JUVE !!!