петък, 29 януари 2010 г.

Бенитес

Рафаел Бенитес коментира спекулациите относно интереса на Юве към него , заявявайки , че подобно внимание от един от топ клубовете в Европа може само да го ласкае , но испанецът се чувства добре в Ливърпул и желае да продължи работата си в настоящия си клуб .
" Не съм тук , за да отговарям на спекулациите . Хората говорят прекалено много . Концентриран съм върху представянето на моя отбор , върху работата в моя клуб и върху подготовката за мача с Болтън . Знам , че от Ювентус проявяват интерес , това е част от играта , но не искам да говоря повече , за да не разфокусирам вниманието си . Всеки мениджър трябва да е горд , когато едни от най-добрите отбори в Европа питат за него , но аз съм щастлив в Ливърпул и искам да свърша работата си , колкото е възможно по - добре . "

2 коментара:

Unknown каза...

Алберто Дзакерони е новият наставник на Ювентус, след като подписа договор до края на сезона с "бианконерите". Дзакерони се е срещнал с Роберто Батега, Алесио Секо и Жан-Клод Блан за да уточнят детайлите по договора твърди Sky Sport Italia.

Очаква се официално Дзакерони да бъде представен малко по късно днес и да води първата си тренировка начело на Ювентус.

Чиро Ферара не е очакван на "Виново", след като доведе Юве до криза, отпадайки от Шл, купата на Италия и място извън топ 4 в Серия А. Шефовете на "старата госпожа" вече работят по прекратяването на договора на Чиро.

Алберто Дзакерони е бивш наставник на Интер и Милан. Той също бе начело и на градският съперник на Ювентус - Торино.

neel каза...

Мерси сега се прибирам от работа и сядам пред компютъра и виждам новината .