четвъртък, 28 януари 2010 г.

ПрИнтер - Юве


След първото полувреме 0 : 1 след гол в 10 мин . на Диего през крачола на Толдо . МНого добра игра на Юве и много мръсна игра на ПрИнтер с много ритане и оспорване на съдийските решения . Дано да ги отстраним служебните .КРАЕН РЕЗУЛТАТ 2 - 1
добра игра на Юве , но за жалост мал шанс при изравнителния гол . След пряксвободен удар топката се отклони от стената и излъга Буфон и след добавка на Лусио резултата стана 1 - 1 . В 88 мин . БАЛОТЕЛИ НИ ВКАРА ЗА 2 - 1 . Много симулаций от страна на ПрИнтер , които не бяха санкционирани от съдията . Изпуснахме и Купата на Италия и на Ювентус му остава само Лига Европа . За съжаление този сезон е пред грандиозен провал . Много травми , слаба игра в мачовете от Калчото и няколко проблясъка , които не са достатъчни . Май е време за значителна промяна в отбора . Все пак браво на момчетата за достойната игра , но това е .
Статискика от мача ТУК
ГОЛА НА ДИЕГО ЗА 0 : 1

4 коментара:

Ceci каза...

След като преди 2 години ни биха с най-тъпия гол на света, тази година ни биха с втория най-тъп гол на света(първия)! Уникална каръщина!


btw бях сигурен, че ще ни обърнат, но очаквах с игра ..

neel каза...

Малшанс за ЮВЕ . Най - лошото е , че отпаднахме и за Купата . Ужас ! Поне момчетата не играха зле .

Stoqn каза...

Офф,незнам вече в Торино ли тряя ходя да им светна работата.За пореден път се обеждавам,че нямаме никаква атака.Тоя Амаури веднъж го чух и то като фкараха от рикушета в главата му.Таки ли ръководството не вижда,че след Яки няма кой да прай голове.Иначе Диего,Кандрева ми направиха много добре впечатление,като цяло отбора седеше добре на терена.За Буфон няям думи тоя е извънземен,много ни спаси.Сяя вече ще гоним 4-то място,неприсъщо за Юве,но така е някой път.Дано поне да бъдем първите спечелили Лига Европа.Успех и дано Дзакерони да направи нещо по атаката.

neel каза...

Без играчи нищо не става . Имаме отбор , но тези травми направо ни смачкаха . Дано контузените да се възстановят бързо и да няма нови травми . Амаури според мен трябва да го продадем възможно най - бързо .