неделя, 11 декември 2011 г.

Трансфери


Според последни информации в италианските медии , ръководството на Ювентус проявява сериозен интерес към Гастон Рамирес от Болоня . Ето и какво казва агента на играча :

" Ювентус проявява сериозен интерес към клиента ми . Имахме контакти през лятото , но тогава нищо не се получи . Цената ? Гастон има своята цена и тя е 15 мил . евро . Мога да кажа само , че Ювентус желае играча още през януари . "

4 коментара:

Анонимен каза...

миналата година следих тоя играч и ми направи голямо впечатление !

neel каза...

И аз съм на мнение , че има качества , но дали ще пасне на Юве . Има още малко до трансферния прозорец и тогава дано ръководството да успее да вземе няколко качествени попълнения .

DonKos каза...

Според мен в момента на отбора са нужни 1-2 стабилни защитници, които да могат да заместват Киелини и Бонучи в случаи на контузия или картони.Други играчи смятам, че имама достатъчно.

Анонимен каза...

ммм къде имаме играчи в центъра ? където мароне не може да подаде топката и то срещу Болоня .. за какво си говорим в големите мачове .. вижда се че с 2ма халфа в центъра куцаме за това трябва да се земат поне 2 център халфа че да паснат че като влезем шампионска лига да си играят ..