неделя, 25 декември 2011 г.

Марко Бориело и Мартин Касерес под наем в Юве


Според последните информации , ръководството на Ювентус е уредило двете нови попълнения Касерес и Бориело .  Без да се харчат много пари в момент на криза , Марота осигурява двама нови играчи . В информациите се казва , че Бориело и Касерес ще пристигнат по наем с опция за закупуване . Бившият защитник на Севиля е избран поради своята гъвкавост , възможността да се вписва навсякъде в защитната линия  и тъй като той вече е бил част от Ювентус . От Бориело се очаква да е нападателя , които нямаме ( поне така се изразяват италианските журналисти ) , нападателят , които да бележи .
През януари , Юве ще инвестират около 2 милиона евро за двамата играчи , а евентуално през юни , ако всичко върви съгласно плана , ще бъдат платени 15 милиона за закупуването им . Касерес ще струва 6 милиона , половината от цената , която искаше  Барселона  преди година и половина , а Бориело 9 милиона .

9 коментара:

wonderfull91 каза...

то в Юве да няма конкурс за най слаб нападател ? хахаха по добре да бяха зели Филипо индзаги :)пак ставаме за смях жалко ;] как ще вкарва голове като беше в др тим като сила на нашия , Милан .. не го ли видяха колко гола вкара .... в Рома резерва ... бахти чудото .. тоя Марота да си заминава .. Макси Лопез какво чакат за него ... грабвай и мачкай !!!

neel каза...

Касерес е добър трансфер според мен .

wonderfull91 каза...

за него никой нищо не казва ... говоря за бориело дървото :)

neel каза...

Бориело е пълно дърво . Незнам , защо изобщо му обърнахме внимание . Той е посредствен играч , които гледа само да се закотви в някои тим и да взима пари . Амаури втори номер . Дано да греша , защото желая всичко в Юве да е ок , но...

wonderfull91 каза...

Марота ауттттттт

neel каза...

Последните новини :

Олимпик (Марсилия) е започнал преговори с Рома за нападателя Марко Бориело, потвърдиха от френския клуб на официалния си сайт.

Може и да не успеем да го вземем

wonderfull91 каза...

дай боже .. къде го четеш това ?

omninoob каза...

а дано ОМ ни спасят от това дърво ...

neel каза...

http://www.blitz.bg/sport/article/113729