събота, 10 декември 2011 г.

Трансфери



Според последните информации в италианските медии , ръководството на Ювентус проявява сериозен интерес към Алекс от Челси , Тевес от Манчестър Сити и Рикардо Монтоливо . 

Според анализаторите има голям шанс играчите да бъдат трансферирани през януари в Ювентус . Ето и изказването от днес на треньора на Челси :

" Взехме решение и на Алекс му е позволено да напусне клуба . Нормално е около него да витаят много слухове , защото той е добър футболист . "

Италианските медии определят това изказване като залена светлина за ръководството на Ювентус .

Другата голяма тема от днес е - Тевес в Юве . Ето и информациите от медиите днес : 

Неочакван обрат е на път да стане в трансферната сага с Карлос Тевес . Докато беше определян за сигурен играч на Милан , сега може да се окаже в Юве . Според информация и на "Дейли Мейл" , е че е имало обаждане от президента на Ювентус Андреа Аниели , който лично бил заявил , че клуба е готов да предложат 20 милиона паунда за Тевес още през януари .Преговорите между Сити и Милан зациклиха , защото Милан искат играча под наем с опция за закупуване , а от Сити искат трансфер и пари през януари . 

Рикардо Монтоливо също сериоано се спряга за трансфер в Ювентус . Според последните информации , ръководството на Ювентус предлага на Фиорентина 4 милиона евро и Якуинта за играча .

Няма коментари: