събота, 31 декември 2011 г.

Трансфери


Последните новини около трансферите в Ювентус са , че в понеделник Мартин Касерес и Марко Бориело , ще преминат медицински прегледи в Торино и се очаква официалното им представяне . И двамата , ще са под наем до края на сезона с опция за закупуване . Според последни информации в италианските медии вече се водят и преговори за привличането на Давид Писаро . Днес се очаква среща между ръководствата на Рома и Юве за финализиране на сделките . 





3 коментара:

wonderfull91 каза...

Давид Пизаро е страхотен футболист който може да замести Пирло в някой др мач но едвали това е най добрата опция ...... толкова млади и преспективни футболисти има а ние пак в старци се оглеждаме ;[

Анонимен каза...

Очаквам Марота да вкара оферта и за Питър Крауч! От известните футболни дърветасамо той липсва на отбора! Бориело, Тони, Амаури , Якунта, Матри, Куелярела, Дел Пиеро! Аз откакто гледам Ювентус( 1984 година) по-бездарни нападетели не сме имали! С тая тъпа политика да се привличат предимно жабари доникъде! Като погледнеш и националния им отбор и ти става ясно! По-добре вземи марсианец ама да е класен а не да са пълни отбора с Хиталиански бастуни!

neel каза...

Доста крайно , но донякъде съм съгласен с теб .