петък, 30 декември 2011 г.

Трансфери


Ето накратко , какви са последните новини около трансферите в Юве :

Касерес и Бориело са сигурни нови попълнения на 99 % . Според последните информации , сделките ще бъдат финализирани през първата седмица на януари 2012 г . и най - вероятно ще се подгответ на базата във Виново . Според медиите , ръководството на Ювентус има интерес към Паломбо , Писаро , Монтоливо и Здравко Кузманович от Щутгарт . Ако има възможност за привличането на някои от тях , ръководството на Юве ще се възползва . Анализаторите обаче смятат , че ръководството на Ювентус ще се опита да вземе всичките нови попълнения през януари под наем , с опция за закупуване през лятото . Ръководството няма желание да харчи средства , в етап на криза . Според някои информации се наблюдава и Алекс от Челси и при добра възможност може да бъде привлечен .


Ръководството на Ювентус очаква оферти за Мота , Гросо , Якуинта , Амаури , Тони , Пациенца и Сьоренсен . Лично според мен е изненада , че Конте няма да разчита на Сьоренсен и според информациите му се търси отбор , в които да играе под наем . 

Към Мота , според новините има интерес от Парма и Спортинг Хихон . От Амаури до момента се интересуват от Дженоа , Удинезе и няколко клуба от Англия . Интерес към Тони и Якуинта има от Удинезе и Дженоа и ръководството на Ювентус , ще направи всичко възможно да продаде спешно триото Тони , Якуинта и Амаури . 

Очакват се и оферти за Пациенца и Красич , но те се преценяват внимателно , като информациите са , че оферти под 12 мил . евро за Красич няма да се разглеждат . За сега интерес към него има от Челси , Борусия Дортмунд и Фенербахче . Според информациите , ще бъде направено всичко възможно да бъдат продадени Амаури , Тони , Якуинта , Гросо и Мота , а оферти за Красич , Пациенца и Сьоренсен , ще се разглеждат . Те обаче може и да не бъдат трансферирани , а само да се проучи пазара за тях и да се види дали има интерес към тях .

Няма коментари: