вторник, 27 декември 2011 г.

Трансфери


Според последни информации в италианските медии , ръководството на Ювентус ще осъщество три бързи трансфера . Очаква се в най - скоро време да бъдат обявени като официални нови попълнения - Касерес , Бориело и Ел Кадури . Според информациите трите трансфера , ще бъдат финализирани до 48 часа . И тримата футболисти трябва да заминат с Юве на зимна подготовка в Дубай и поради тази причина се работи възможно най - бързо с преговорите . 


Касерес


Ювентус се договори със Севиля за трансфера на Мартин Касерес . Той ,  ще премина в Юве под наем за сумата от 3 милиона евро . В контракта  има клауза за закупуване на футболиста в края на сезона за още 7 милиона евро .



Бориело 


Взимаме Бориело за 1 милион евро ,  под наем и ако през лятото ръководството желае да го закупи , ще трябва да заплати  7,5 - 8 милиона евро .




Омар Ел Кадури


Роден през 1990 година в Белгия . Играе на позицията - халф .



Анализаторите коментират , че това ще са най - вероятно единствените попълнения в Ювентус през трансферния прозорец . Целта минимум пред тима е класиране в зона Шампионска Лига и тези трансфери според запознати , ще са напълно достатъчни за постигането й . Очаква се по - големи трансфери да бъдат направени през лятото , за да бъде подсилен тима за следващия сезон и за участието му в евротурнирите . Всички от клуба  ръководство и играчи обявиха , че класирането в зона Шампионска лига е цел номер едно . Разбира се , ще бъде направено всичко възможно за спечелване на титлата , но дори и да не се случи няма да се отчете като провал .

Няма коментари: