понеделник, 12 декември 2011 г.

Рома - Ювентус 1 : 1


Roma (4-3-1-2): Stekelenburg; Taddei, De Rossi, Heinze, José Angel; Pjanic, Viviani, Greco; Lamela; Totti, Osvaldo.
  
Резерви : Lobont, Cicinho, Rosi, Simplicio, Perrotta, Caprari, Borriello.
Juventus (4-3-3): Buffon: Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Estigarribia.
 
Резерви : Storari, De Ceglie, Pazienza, Elia, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella.

Arbitro: Orsato

1 : 0 на полувремето

5' - Gol  De Rossi 
Попадението на Рома стана след ужасна грешка на Видал , които не успя да изчисти топката .

60'  GOOOOOOOOOOOOOOOL Chiellini 

Добра игра като цяло за Юве . Спасена дузпа от Джиджи Буфон и още няколко добри намеси . Като цяло превъзходство за Ювентус , но не успяхме да вземем трите точки . Все пак оставаме без загуба . Лично според мен слаба игра на Пирло в мача , както и на Маркизио .  

9 коментара:

omninoob каза...

Матри е пълна трагедия ... Всички атаки минават отдясно ... дано видим в игра през второто полувреме Капитана, Куалярела и Елиа или Джакерини ...

Анонимен каза...

каква трагедия е Матри ? ? ? ? ? пълна глупост ... я ми кажи без активни крила и нищо в центъра Матри какво искаш да направи ? искаш да тръгне от олд трафорд и да вкара гол ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omninoob каза...

и тва не му е първия мач на Матри, в който играе като бастун !!! срещу Чезена не можеше да уцели топката ! Амаури да влезне ще е 17-18 пъти по-добър !!!!!!!!!! а може би проблема му е, че играем само с един нападател .... и е крайно време Капитана да започне като титуляр и да му се даде шанс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

трагичен мач за - Бонучи , Маркизио , Видал , Пирло , Естигарибия , Пепе (може ми най слабият с Видал ) Матри .. тези бяха много слаби .. отлична игра отново на Барзали , Буфон , Лихщайнер и Киелини но той трябва да играе в центъра .. :) мисля че Елия е бъдещия мотор на Юве влезе и веднага пасна на играта макар накрая да се изложи но терена .. повлия :) Джакерини и тои взе да ми грабва окото :) но Куалярела е трагичен п.дал от днеска ми е антипатичен !!! колкото пъти влезе иска да вкара от халите въобще няма колектив във него .. дано намерим по добъър нападател !!!

omninoob каза...

като че ли имаше някаква умора незнам ... играта в средата на терена не вървеше ... Пепе и Есте е те много зле ... добре че беше Джиджи !

Анонимен каза...

виж з от два три мача не помня някой да е създавам положение за матри .. в тея два мача с Наполи и Рома нито един пас към матри .. всички лакомииии ... това е проблемът на Юве .. Пепе какво да кажа .... Срещу Болоня нали видя :) Куалярела .. трагикокомедиос :) Срещу наполи нали играхме с един повече в атака .. не можем да си я подадем 2 пъти .. това е схемата на Юве с 3ма в центъра 2 по крилата и 1 нападател .. но ни трябва :) един Боатенг от милан и къртим и Барса даже ;ppppppp

omninoob каза...

ми наистина днес специално не достигнаха топки до Матри, но като се има в предвид, че до Куалярела за 10-15 минути достигнаха 2-3, които той изпорти, е малко странно .... тя тая контузия му ... мамата на Куалярела ... кръстни връзки ... една от най-тежките ...

neel каза...

Maтри според мен нямаше вина за слабата си игра , защото почти никои не игра с него . Мен лично ме разочароваха с играта си Пирло , Маркизио , Видал ( от части ) . Много грешки при изнасянето на топката Пепе и Есте също не бяха на ниво и това оказа влияние на срещата . Лично мое мнение , както писах и в публикацията , е че Дел Пиеро трябваше да влезе на полувремето заедно с Куалярела . Това според мен щеше да обърне мача в наша полза .

Анонимен каза...

според мене трябва да играят Елия и Джакерини .. по всичко превъзхождат другите ни 2 крила .. бързи технични поглед върху играта .. а пепе освен издръжливостта му ... него трябва да го пускаме когато водим че помага мн на защитата но ако с него мислим да печелим титла незнам ко да кажа :)когато Вучинич е на терена стигат много повече топки до матри защото сега като го няма Вучинич и гледам тоя Матри колко пъти се забива в ляво да помага на тоя слабак Есте .. Матри трябва да е като Трезеге само чака и вкарва :)