неделя, 29 ноември 2009 г.

Коментари след мача


Ферара скочи срещу съдията на мача с Каляри и го обвини за някои негови отсъждания , с които е ощетил Ювентус .
ФЕРАРА
" Ако , след като играе с Бордо , аз бях ядосан на играчите , то днес отново се чувствам ядосан , но не и на тях , защото момчетата през втората половина направиха всичко възможно да се изравнят . През първата половина на мача в Каляри не е е имало реални шансове да вкараме в допълнение бе и фамозния гол на Нене . В моите очи имаше дузпа срещу Амаури , но в последните 7 месеца реферите не отсъждат дузпи за Ювентус . Надявам се срещу Интер да не бъдем ощетявани . Аз винаги признавам , когато моят отбор е заслужавал да загуби , но днес просто ситуацията е беше такава . "
ЛЕГРОТАЛИЕ
" Много шум за нищо . На всеки може да се случи да загуби . Видяхте , че отбора игра с желание , но не се получи . Днес ние платихме твърде висока цена , но ние се стараем много , за да защитим честа на Ювентус . "
КАНАВАРО
" През първото полувреме играхме зле , но през второто заслужавахме да изравним и да вземем поне точка . Проблемът не е в тактиката на отбора , а в това , че не сме стабилни не като резултати , а като игра . За съжаление в момента не можем да покажем необходимата ни игра . "

Няма коментари: