събота, 28 ноември 2009 г.

Морати






Президента на ПрИнтер Масимо Морати заявява в интервю за Tuttosport , че ще извади отбора от терена ако по време на мача с Юве има расистски скандирания срещу Балотели .
" Ще извадя отбора ако има расистски скандирания срещу Балотели . Лидерите на Ювентус направиха приемливи и справедливи изявления , за което им благодаря . Напрежението преди мача е много високо и по време на срещата може да ескалира . "
Капитанът на ПрИнтер също направи изявление по въпроса . Санети също е готов да иска от съдията прекратяване на мача .
" Ако нещо се случи , няма да се поколебая да отида при рефера и да го помоля да спре мача . " - казва той за Gazzetta dello sport .
На всички е ясно , че ПрИнтер , ще провокират играчите и тифозите на Юве преди и по време на дербито . Напрежението е високо и те , ще се опитат да извлекът максимум от ситуацията . По-рано тази седмица Ювентус бе глобен заради това , че фракция от тифозите на клуба пяха обидни песни по адрес на Балотели в мача с Удинезе , а отборът на Болоня не бе глобен въпреки , че неговите фенове издаваха маймунските звуци при всяко докосване на топката от страна на Балотели по време на мача с Интер миналата седмица . След измисления скандал Калчополи всички са срещу нас . Всички в Юве , ръководство , треньорски щаб , играчи и фенове трябва да са наясно с това . Знаем какво ни причиниха - Серия Б , отнети титли , точки и вече доста време сме в една не лека ситуация " благодарение " на елементите от Милано . Трябва да им покажем , кои е шампиона и отбора с традиции . Трябва да ги победим на всяка цена и да не позволяваме да ни въздействат . Всички играчи на ПрИнтер , ще провокират както играчите на Юве така и тифозите . Те със сигурност , ще играят грубо и арогантно срещу нашите момчета , за да им въздействат на тях и на феновете по трибуните . Заряда за мача е голям , но Ювентус трябва да овладее ситуацията и да победи заради своята чест и верните си фенове .
ЮВЕ Е ВЯРА И ГОРДОСТ , НИЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ С ВАС КАВАЛЕРИ НА СТАРАТА ДАМА !




Няма коментари: