петък, 20 ноември 2009 г.

Канаваро


" Скудетото ? За мен ние сме спечелили 29 титли . Двата трофея , които ни отнеха , ги чувствам като мои и мисля , че ние сме си ги заслужили . Иначе виждам , че доста хора говорят за мача срещу Интер , който е на 5-и декември . Аз обаче да не коментирам все още тази тема , защото остават две седмици до този двубой . Има време , ще говорим и за този мач , но сега не е момента . В момента мисля само за предстоящите двубои срещу Удинезе и Бордо . "

3 коментара:

kiro_juve_fen каза...

Евала на Ф. Канаваро - наистина нашият клуб си ги заслужи тези 2 титли и бяха несправедливо отнети, но се надявам някои ден истината да излезе наяве и да се разбере, че ние не сме виновни, а самите Интер ( Масимо Морати), вече се появи информация за неговите задкулисни игрички.

kiro_juve_fen каза...

Сега ще ви кажа нещо много важно

Четете внимателно:

Ние ( Ювентус) можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможноте за кефа на неблагодарниците ( Интер и цялата Италиянска федерация)...
И сме направили толкова много с толкова малко, че вече сме секвалифицирали да правим всичко от нищо ( и ше го докажем) .
... За мен най- лошото в Италия ( а и в България) е чудесното наслаждение което имат хората да се преследват един - друг и да си развалят един на друг работата.

neel каза...

Точно така , съгласен съм с теб . Вместо да уважават постигнатото от клуб като Ювентус , малките душички правят всичко възможно , за да оронват авторитета и да омаловажават постигнатото с много труд и лишения . Всички фенове , треньори , ръководство и най - вече играчи на Ювентус заслужават 29 - те титли и при следваща трябва да сложим третата звезда . FORZA JUVE !