вторник, 24 ноември 2009 г.

ПрИнтер




Последни новини от италианските медии около скандалните скандирания на тифозите на Юве срещу Интер и Балотели .



Ръководството на Интер смята да подаде жалба срещу расистките обиди , които тифозите на Ювентус скандираха по адрес на Марио Балотели по време на мача с Удинезе . Тифозите на " Старата госпожа " обиждаха чернокожия нападател на Интер в мач без негово участие , но точно преди голямото дерби между двата отбора . Моуриньо признава в интервю , че в клуба обмислят да се жалват до Дисциплинарната комисия към Италианската футболна федерация , която може да разпореди двубоят Юве - Интер да се играе на неутрален терен и да лиши Ювентус от домакинство . Закачките и искрите преди предстоящото дерби се засилват и може да ескалират по време или преди мача .
"
И на мен ми се иска мачът Ювентус - Интер да се играе в Торино , но все си има правила , които трябва да се спазват . " - това казва португалчето в интервю .
Очакват се още закачки и обвинения преди мача , които е на 5 / 12 / 09 в Торино . Интер са готови на всичко , за да разконцентрират Юве . Това според мен е страх и така може да се държи само едно малко отборче .

5 коментара:

neel каза...

След отнемането на двете титли на Юве и изхвърлянето в серия Б , започна да ми прави спечатление , че отборчето от Милано започна да се взима много на сериозно . Само да си погледнат представянето в европеиските турнири и съдииските аванти в серия А и тогава да говорят . Те са на светлинни години зад нас и страха им се усеща все по - силно . Дано да успее да ги разгромим в Торино и да замълчат завинаги . Надявам се на твърда игра на Юве и феноменални изпълнения на Дел Пиеро и Диего в мача . Имаме сили да ги смачкаме . FORZA JUVE !

Unknown каза...

Съгласен съм с neel,много си вярват посредствените-Победата е абсолютно задължителна,както и утре,така и на 5-ти!Вярвам,че няма да се разочароваме-Forza Magica Juve!!!

Анонимен каза...

100% ANTI INTER! Време е Служебното недоразумение да бъде пратено за рециклиране в коша за хартиени отпадъци! Време е да покажем на синьо-черната измет кой е безспорният Властелин на Италия. Време е съдебните плужеци да бъдат смазани под бяло-черния Ботуш! Хоп-Хоп Алеееее, Нека Всички Скачаме и Морати Кон ще Го ... FORZA GRANDE JUVENTUS!

lubeca каза...

:@:@:@:@:@
НЯМА К'ВО ДА КАЖА ... ИСКАМ ДА ПСУВАМ ::@:@:@:@
Хоп , хоп , оле , нека всички да скачаме и МОРАТИ ще умре !!!!

neel каза...

Ще ги смачкаме Служебните ! FORZA JUVE ALE !