петък, 27 ноември 2009 г.

МЕЛО , ДИЕГО , АМАУРИ - " ОТ ВАС ЮВЕНТУС ИСКА МНОГО ПОВЕЧЕ "


Днес в Tuttosport излезе много хубава статия , в която италианските журналисти близки до Ювентус отправят призив към тримата бразилци в отбора , за които бяха инвестирани 71 , 5 мил . евро . Според италианската медия това е една инвестиция на фондовия пазар , която не произвежда печалба , а загуби . Очевидно е , че тези играчите трябва да се замислят за смекчаващи вината обстоятелства . Досега само Амаури в началото на миналия сезон имаше 12 гола , тези на Диего и Мело се броят на пръсти от началото на сезона . При тях от началото на сезона се редуват разочароващи представяния и леки проблясъци в играта им , което не е достатъчно за клуб от ранга на Ювентус и от гледна точка на инвестираните пари в тях . Според медията в тяхно лице липсва лидерството , което се очакваше от тях . Италианските журналисти много правилно критикуват изявите на бразилците в отбора , защото наистина тяхното представяне за Юве не е задоволяващо . На тях им беше дадено достатъчно време за адаптация , Ферара прави компромиси в схемите на игра на отбора заради тях , но нещата не се получават . Ювентус започна да играе със схеми 4 - 2 - 3 - 1 и 4 - 3 - 1 - 2 само за да могат тримата играчи да се чувстват добре на терена . След почти 15 - 16 мача играта им не блести и Юве изпитва доста трудности в мачовете си от Серия А и Шампионската лига . В статията се казва - " Търпението достигна лимита , поради пристигането на сезонния кръстопът . " - края на сезона е близо , на тях им беше даден достатъчен кредит на доверие и всички чакаха и търпяха посредствените им изяви . Другото , което също е много важно , е това , че за сметка на тях не се дава достатъчно шанс на младите играчи в клуба . Един Джовинко например страда най - много от лансирането на бразилците в отбора . Якуинта и Трезеге също страдат от това . Диего , Мело и Амаури имаха достатъчно време за адаптиране и е време да заиграят както се очаква от тях . Аз напълно подкрепям мнението на журналистите от Tuttosport , защото наистина тримата бразилци в отбора на Юве не играят на нивото , на което се очаква от тях . Време е да покажат на какво са способни и да заслужат парите си и да погледнат колко пари са похарчени за тях , а от тяхна страна нищо . Време е да спрат с медиините си изяви и постоянните си интервюта , в които само говорят празни приказки и да започнат да играят на 100 % за Ювентус . Всички ние искаме да видим един плеймейкър от нивото на Зидан е лицето на Диего , един гладиатор в лицето на Мело в центъра на терена и един голмайстор от висока класа в лицето на Амаури !
Стига с това " искаме още малко време " или " играем добре , но се иска още време " . Край времето свърши ! Искаме вече да видим от вас на какво сте способни на 100 % за Юве !
FORZA JUVE !!!

1 коментар:

Анонимен каза...

Отбора играе безобразно,без никъкав стил,и за Мело и Амаури съм съгласен,но Диего си е супер.Просто играта на отбора не се получава,за което много ме е яд.