сряда, 25 ноември 2009 г.

БОРДО - ЮВЕНТУС





Преди мача с Борто тази вече , отборът на Юве е настроен за победа срещу френския тим . Според италианските медии Бордо , ще играят за победа , за да могат да останат водачи в групата , но отборът на Юве е твърдо решен да победи . Ето какво казва треньора Чиро Ферара :
" Нуждаем се от три точки , за да продължим участието си в Шампионската лига на 1 / 8 финалите . Надявам се да стигнем до победата , а също искам Байерн и Макаби да направят един благоприятен за нас резултат , който да ни помогне да продължим напред в турнира . Хубавото при нас е , че можем да решим нещата сами и да не зависим от резултатите на другите отбори . Наистина разбрах , че ключови футболисти на Бордо ще пропуснат този мач , но ние също имаме кадрови проблеми . Не си правя илюзии , че ще ни бъде лесно да измъкнем трите точки , защото определено Бордо ще ни създаде доста трудности , както направи и в първи мач . Ще се борим до край и се надявам в крайна сметка да постигнем целта си - победата . "
Ето и какво казва Канаваро за мача :
" Имаме един ден за тренировки на стадиона в Бордо , където играем срещу домакините в мач от Шампионската лига . Имаме шансове да преминем в следващия кръг и ще го постигнем . Искаме да спечелим , но няма да е лесно
. "
Ето и съставите според Goal.com
Срещата пропускат Винченцо Якуинта и Давид Трезеге , които са контузени , а под въпрос са Хасан Салихамиджич , Клаудио Маркизио и Джонатан Зебина . Атаката обаче ще бъде водена от Амаури , който ще бъде подпомаган от капитана Алесандро Дел Пиеро и Диего . Треньорът на французите Лоран Блан няма да може да разчита на Жуси , който е с травма , а Марк Планус е наказан . Маруан Шамах има стомашни болки и участието му ще се реши в последния момент .

Няма коментари: