събота, 21 ноември 2009 г.

Трансфери


Според публикации в италианските медии , има вероятност ръководството на Ювентус да се опита да привлече в състава през зимния трансферен прозорец Дренте от Реал Мадрид . Според Tuttosport Ройстън Дренте ( 22 г . ) е очарован от идеята за трансфер в Ювентус , понеже вече не влизал в плановете на Реал и бил приел с голям ентусиазъм новината за интереса от Ювентус към него . Неговия приятел Едгар Давидс му бил разказал много за Ювентус и за престоя си в клуба и Дренте останал очарован . Освен това Дренте е оптимист за представянето си в Италия , защото много халандски футболисти са успяли в калчото . Според запознати сумата за Дренте , която ще искат Реал , ще е определяща за евентуалния трансфер .
Потвърден е днешната среща между спортният директор на Ювентус Алесио Секо с агента на Домингес и според последни информации Юве е лидер за подписа на играча , които ще е свободен агент след 31 / 12 / 2009 .
Според информация на Tuttosport ръководството на Ювентус и треньора Чиро Ферара все повече желаят в отбора през януари играча на Наполи Зунига . Според последни информации в сделката може да бъде включен и Молинаро . Дори неговия агент днес казва в интервю :
" Молинаро в Неапол ? Не изключвам нищо ! "

Няма коментари: