понеделник, 16 ноември 2009 г.

Трансфери









Днес в италианската , английската и испанската преса се споменават няколко имена на футболисти , от които според журналистите ръководството на Ювентус , ще се опита да привлече поне 2 - 3 през зимния трансферен прозорец . Ето и за кои играчи става въпрос .

Бехрами - Според Tuttosport самия играч също иска да напусне Уест Хем и то в посока Италия . Той обаче има договор с английския клуб до 2013 г . , но иска да играе на по - високо ниво и по - често . Ювентус може да се възползва от факта , че Уест Хем имат финансови затруднения и Алесио Секо , ще трябва да преговаря за играча . Очаква се борбата за него да се води между Юве , Милан и Рома .

Ван Дер Ваарт - той няма да бъде желан за първи път в Ювентус . След като ръководството не успя да го привлече преди време сега се очаква да бъде направен повторен опит . Самоят играч изяви желанието си да напусне Реал Мадрид и заяви , че знае за интереса на Ювентус към него . Според италианската преса ако той бъде трансфериран в Юве идеално ще пасне на схемата на отбора , но единствената пречка , ще е високата цена . Очаква се Ювентус да направи опит да го вземе под наем с опция за закупуване . До момента той има само 6 мача с Реал и само в един е започнал титуляр .

Муса Сисоко - младия халф на Тулуза също е желан от Ювентус и се очаква за него да бъдат водени преговори през януари .

Бакари Саня - най - спряганото име за трансфер в Юве през януари . Очаква се за него от Арсенал да искат поне 13 мил . , но с едно евентуално негово привличане конкуренцията в защитната линия , ще се засили . Други играчи , които могат да бъдат като алтернатива ако Саня не бъде привлечен са Рафиня , Зунига , Кяер и Луис Мигел от Валенсия .

Давид Силва - отборът на Валенсия е във финансова криза и има дълг от 550 мил . евро и няма как да задържи едно от бижутата си според испанската преса . Според запознати от Ювентус , ще се опитат да вземат поне единия от двамата Силва или Давид Вия . Тук също определящ фактор , ще е цената .

Нани - оставям това без коментар

Дзеко - също трансферна цел на Ювентус през зимния трасферен прозорец . Като други възможности се спрягат имената на Чамак , Стефан Кийслинг ( Леверкузен ) и Акуафреска
Това са както се казва " главните заподазряни " за трансферни цели на Юве . Има още малко време до януари и тогава в края на месеца , ще се види колко нови играчи , ще имаме в отбора . При всички случай , ще са ни нужни поне 2 3 нови попълнения , за да можем да се борим за Скудетото и Шампионската лига .
FORZA JUVE !!!

6 коментара:

Stoqn каза...

Без Нани всички ще намерят място в Юве,но най ми се иска Ван Дер Ваарт.Дано Секо да успее с преговорите и Ваарт да дойде в Юве.

neel каза...

И аз най - много искам да видя в Юве Ван Дер Ваарт и Бакари Саня . Дано Секо се пребори за тях . FORZA JUVE !

Анонимен каза...

Според мен ще купим максимум двама-трима, каквито са и предварителните слухове. Десен бек със сигурност, като най-ми се ще това да един измежду Бакари Саня и Марко Мота, но се съмнявам някой от тях да акостира в Торино още през януари. Ваарт е спорен. Откакто е в Реал формата му е много слаба, а и е много чуплив. Както всички холандци. Бехрами заяви преди по-малко от месец, че се чувства добре в Англия и на този етап няма намерение да се завръща на Апенините. Ами успех му пожелавам в отборчето от Източен Лондон. За останалите - Акуафреска, мне.. интерист е и е дървен. Нани - хахах, ноу комент. По-далеч от Юве. Силва - отдавна се носят медийни спекулации в пространството, но решаваща ще е високата му цена. Ако не бе тя да го бяхме взели още миналото лято. Кяер - добър е, но малко надценен. За Дзеко се отнася същото. Ако ще е нападател - Лавеци, Роси, Неймар (въпреки, че има сходна физика с тази на Джовинко) или ''Новия Дрогба'' (но на последния може да се гледа повече като инвестиция за бъдещето) - млади са, таланти са, имат опит в Калчото.. Това е от мен. :)

neel каза...

Балгодаря ти за коментара ! Оценявам мнението на всеки и ще се радвам ако се регистрираш на " Последователи " . Мненията и коментарите , както и оценкие са много важни за мен и за всички читатели и фенове на Ювентус .
Според мен една инвестиция в млади момчета е много важна , а и Юве си има страхотни таланти от Примавера . Да се надяваме да им се гласува доверие , а и повече такова за Де Челие , Джовинко и Маркизио . Иначе за нападател аз бих желал Джузепе Роси или Жиняк , но ще видим .
FORZA JUVE !

Анонимен каза...

Абе преди време и аз мислих така за младите надежди от Примавера-та, но се промениха нещата. Какво стана с тях ?! Яго - момчето от Барселона - под наем в Бари (няма и изигран мач още там). Ф.Роси - потъна в забрава. Кастиля, Еспозито също. Други момчета като Бамба, Д. Джовинко и Имобиле (въпреки краткотрайния дебют на последния) още чакат да бъдат изпробвани за първия състав, а Дауд, Екдал и др. биват преотстъпвани като Яго. Единствен Ариаудо, като че ли показа, че има сериозно намерение да се задържи трайно в първия състав, но в момента чупи пейката. От ''батковците'' Де Челие май ще го продават на Наполи, след мнението на някои хора, че той не е ''Juve material'', Джовинко си остава все така недооценен, следователно неналожен изцяло.. остава само Клаудио Маркизио, за който обаче съм склонен да вярвам, че е един най-добрите халфове в Италианското първенство. Т.е. само той от всички изброени до момента.. това е за младите плейъри на Юве. ;)

Unknown каза...

"Нани-без коментар" пхаХАххахахА.... аз бих се зарадвал на Ванд Дер Ваарт също, Давид Вия/Силва-там нямаме шанс-бих се накефил и на Рафиня-перспективно ми се струва момчето