петък, 17 септември 2010 г.

Лучано Моджи


Бившият изпълнителен директор на Ювентус Лучано Моджи , отново нападна новото ръководство на Юве и заяви , че тимът започва да губи своята футболна гордост . Моджи не може да повярва , че Юве допуска три гола в две поредни срещи . Според Моджи това е прекалено за велик клуб като Юве и допуснатите 6 гола в две домакински срещи накърняват славата на един от най - великите клубове .

" Получихме три гола в два поредни мача . Това е недопустимо . Гордостта на Ювентус е накърнена , а славните победи в Шампионската лига и Калчото изглеждат толкова далечни . Бих дал всичко за да помогна на клуба , който обичам , но в момента в Юве се търсят нови лица и завръщането ми в тима , е почти невъзможно . "

7 коментара:

bobi turboto каза...

Напълно съм съгласен с човека,отбор от ранга на Юве няма право на такива мачове,въпреки революцията и многото промени,а щом допускат такива срещи и то за втора година,значи не се работи както трябва,което за мен е ясно доста отдавна.Абе много ме е яд на това което вършат в Юве и ако продължават така,Моджи е прав ще се превърнем в посредствен отбор,накъдето устремено вървим.

Alesandro Del Piero каза...

аз пък вярвам в отбора и в хората които работят в юве и вярвам че един ден ще сме отново на върха. просто трябва търпение и да се остави дел нери да работи спокойно , той не е лош специалист и вярвам че е точни човек за юве. ФОРЗА ЮВЕ !

Анонимен каза...

Наивник! Няма да е в близките 5 години ако въобще стане. Просто грандовете са много преди Юве във всяко едно отношение ( организационно, финансово, играчи , треньор и т.н.).

neel каза...

И аз мисля , че сме на правилен път , но отбора трябва да бъде подсилен още . Според мен проекта на новото ръководство е за 2 - 3 години и сле това можем да очакваме трофей .

bobi turboto каза...

Те станаха като нашите политици 2-3годишни проекти,ами те вече минаха 2г.

Анонимен каза...

Neel, какво става с теб бе човече? Преди известно време четох твое интервю в официалния сайт нна Юве и там ги беше натворил същите глупости! Какви 2-3 години за трофей бе? Я взиеми направи сайт на Сампдория или Наполи и там пиши тези простотии! Какви планграфици те гонят бе! това е ЮВЕНТУС, не Левски (София). Когато почнах да посещавам сайта ти наистина беше добър , сега нямам думи! Юве винаги трябва да се бори за всички трофеи всяка година.Сега! Не след 10-15 години! Възмутен съм! Все едно чета някоя платена марионетка. Дане ти дават кинти от фенклуба да пишеш тези тъпотии.

neel каза...

Няма нищо такова " Анонимен " . Просто според мен реално погледнато това е . След 2 - 3 години можем да имаме страхотен отбор , ако нещата се развиват с тези темпове . Ако ръководството инвестира 150 - 200 мил . евро в един трансферен прозорец и се отърве от дупките в отбора бързо може и да се съкратят сроковете . Но с това темпо на възраждане на отбора и като знам трансферната политика на Юве , мисля че реално след 2 години можем да вземем трофей . Другите неща няма да ги коментирам , защото в тях няма и капка истина .