понеделник, 13 септември 2010 г.

Красич

" Доволен съм от представянето ми , но мога да го направя още по - добре . Аз успях да играя добре , но само на 70 % от моите способности . Мисля , че скоро може да бъда в топ физическо състояние . Доволен съм от двете си асистенции за двата гола , но съм бесен за пропуска си . "

2 коментара:

wanchy каза...

Аз съм 1 от най-големите фенове на Юве и гледам всеки 1 техен мач и искам да отбележа че в ма4а срещу сампдория се видя 1 много по-атакуващ и търсещ победата Юве от миналия сезон.Просто не ни достигна малко късмет за да вземем този мач.Дано срещу Лех Познан и Удинезе да вземем 6 точки и да навлезем във форма.Вчера много силен мач направиха 2те крила Пепе и Красич Мело също се представи добре а Алекс не му достигна малко да вкара от фаул.Дано да станем по-добри до 6кръг когато е и Дерби Д`Италия.FORZA JUVE!!!

neel каза...

Трябва ни време . Според мен отбора е добър , но трябва време за обиграване и през януари подсилване на атаката . Няма как да очакваме повече с 10 нови играчи в отбора . След няколко мача момчетата , ще са във форма . Според мен повечето от новите момчета все още не са на 100 % , след няколко мача ще ги видим в пълната им сила . За Красич и Пепе съм съгласен , че се представиха добре , но в атака се иска още . Красич с две асистенции и онзи пропуск , ако беше вкарал щеше да е супер но...