четвъртък, 30 септември 2010 г.

Преди мача с Манчестър Сити


Ето какво казва треньорът на Ювентус Луиджи Дел Нери и капитана Алекс Дел Пиеро на пресконференцията преди мача с Манчестър Сити .

Дел Нери 


" Сити е с най - добрата защита във Висшата лига , но се надяваме да се справим добре . Мисля , че ще играем срещу много силен отбор , който е бил построен и създаден , за да печели . Това ще бъде важен тест за нас . Ще си проличи дали сме натрупали опит . Срещу отбора на Манчини ще се опитаме да играем така , че да се получи добър мач , защото нас ни чака дербито с Интер в неделя . Не мисля , че отборът може да има физически проблеми , всички са в оптимална форма и са готови и концентрирани . Най - важното сега е психологическото ни ниво , качеството на характера и сплотеността . За дербито трябва да си починем и да се възстановим , тъй като това е важен елемент в живота на един спортист . "

Дел Пиеро



" Знаем , че се изправяме пред технически добре изграден отбор , който преживява добър период , след като победи Челси . За нас това ще бъде трудна задача , но не изпитваме страх . Считам, че мачът утре е невероятно предизвикателство . Трябва да се опитаме да играем според указанията на треньора и да си тръгнем с положителен резултат . Имаме нужда от спокойни действия и трезви преценки . Защото предстоящото дерби с Интер ще отнеме всичките ни сили , но сега мислим само за англичаните . "

Няма коментари: