понеделник, 27 септември 2010 г.

Дел Нери

" Избрах по - силен физически състав , защото прецених , че от това имаме нужда в този мач , а и все пак физиката е важна част от играта . В центъра на терена пък Алберто Акуилани внасяше разнообразие в атаките ни . Напред пуснах Якуинта и Амаури , въпреки че и двамата са изявени нападатели . Има над какво да работят , но смятат , че те могат да играят едновременно на терена . Сега обаче не трябва да мислим, че сме направили нещо специално , а трябва да се съсредоточаваме мач за мач . В защита правим прекалено много грешки . В нападение е хубаво , че създаваме доста възможности и вече чашата е наполовина пълна . Бих казал , че сме един от отборите , който създава най - много голови възможности в цяла Италия , но трябва да стегнем отбраната за да имаме успех . Милош е в отлична форма и доказа , че може да разчитаме на него при нужда . Важно е обаче да изградим сплотен отбор , който да не зависи от един футболист. Засега сме поставили основите , но ни предстои още много работа . "

2 коментара:

d.bintev каза...

Мен лично ми хареса играта на Акуилани,но в отбора има едно момче Мело,което ми трови нервите вече втори сезон.Според мен ДелНери да пробва със Сисоко макар че и той е слаб като дефанзифен хлаф заедно с Акуилани/Маркизио.Също искам да го видя тоя Мартинез що за стока е .В четвъртък се надявам да излезем по защитно и да не даваме на Тевез и компания да си правят чики рики с нас.Ман Сити е първия по сериозен отбор и имам опасения ,че ако им тръгне играта може да стане и лошо ,как да е ФОРЦА ЮВЕ !!!

neel каза...

Съгласен съм , че трябва да заложим на Акуилани и Маркизио за сметка на двете издънки Мело и Сисоко . Според мен през януари трябва да продадем поне единия от двамата . В защита се оказа , че имаме много проблеми , а в началото на сезона аз лично мислих , че поне в тази линия на играта сме добре . Отбора има проблеми безспорно , но нека да дадем време на ръководството и момчетата и през януари дано отбора да бъде подсилен . Нужно е време няма как . Отбора трябва да се обиграе и мисле , че сме на прав път .