понеделник, 29 март 2010 г.

ДИЕГО С ТРАВМА


По време на мача вчера с Аталанта Диего получи травма и бе заменен от Джовинко . След медицински преглед е установено , че Диего има травма на квадрицепсите . Според информация на Tuttosport Диего , ще е извън терените около 2 седмици .
Диего споделя :
" Много съжалявам за травмата , но съм щастлив за победата на отбора . "
Според Tuttosport Буфон и Киелини ще са готови за мача с Удинезе .

След като Диего , ще отсъства около 2 седмици сега идва времето на Джовинко . Вчера той показа , че има какво да даде на Юве и може много да помогне със своята фантазия . Вчера " Атомната мравка " се бореше като лъв и преминаваше през двама , а понякога и през трима играчи от Аталанта . Падаше , но отново ставаше и се бореше , не чакаше да му бъде свирен фал . Браво Себа ! Според мен Джовинко има място на терена дори и когато Диего е в игра . Много искам да ги видя тримата с Диего , Кандрева и Себа и да играем само с един разбиращ халф , но Дзакерони явно не я знае тази схема .

1 коментар:

kiro_juve_fen каза...

Джовинко е най- добрият млад играч който съм гледал някога от както се помня. Браво Себа дано продължиш така дори и да не вкарва голове той играе с много енергия и хъс с който може и дори Капитана да му " завиди ", искам да му пожелая все така да ни радва и дано да остане в нашият отбор защото за пореден път се видя, че той няма равен на себе си.
Forza Juve
Grande " Formica atomica "