сряда, 31 март 2010 г.

Джиджи Монкалво



Скандалният журналист Джиджи Moнкалво стана известен в своето време , като разкрива всички завези и конспирации в Калчото пред радио ERRE2 , където , буквално шокира слушателите със сензационните си изявления за процеса Kaлчополи . Той говори за миналото на Ювентус и споделя за случки подтикнали скандала Калчополи и много повече .

" Това е страшно да се каже , но тунелът е дълъг , тъмен и натрапчивото е , че в края му няма светлина . Аз не виждам никаква светлина в края на тунела . Треньорите , които постоянно се сменят в клуба , екипът , които скоро отново , ще бъде променен , ръководството няма да си отиде някога , тук проблемът не е 2006 г. , а от 2004 г. , когато Джон Елкан среща в Париж Жан Клод
Блан и му предложи да бъде номер едно в Ювентус . Блан в началото останал озадачен , защото на него му бе ясно , че това не може да стане докато в клуба са Моджи и Джираудо . Но Елкам му отговорил , че няма причини да се притеснява , че те ще им пречат по някакъв начин . Точно тогава се появи и призракът Балдини , а след това и Мазини вице вицепрезидент на италианската футболна федерацията .Ето един подполковник на Аурико , който дойде като изпълнителен орган на прокуратурата и бе допуснат в съда под клетва и събираше информация , и вадеше факти за Калчополи , като вездесъщ ръководен орган . Адвокатите на Моджи трябва да се отбележи се отбележи , че отхвърляха всички обвинения , но в скандала бяха въвлечени и медиите . Аурико заявяваше , че е единствения правдоподобен източник . Запитан защо не съществуват запоси от телефонните разговори , които всеки търси , (между Бергамо и Морати ) , той не отговоти . Но всички телефонни разговори на Ювентус бяха изкарани на яве , а тези Бергамо - Милано не . Това бяха първите в историята на съда заседания , в които адвокати обвиняваха подсъдими . Всичко това бе направено с цел да се загуби любовта и страста на 14 милиона човека . Отборът получи лош имидж и част от футболистите отказаха да играят в него и напуснаха . Тези хора създадоха една ужасно зло и единствената надежда това зло да се поправи е сегашният собственик на Ювентус да продаде своите акции . Трябва да действаме ! Като пример - постоянно трябва да се излагат плакати : " Ние искаме Андреа Аниели ! " . "
Всичко идва от смъртта на " Адвоката " и Умберто Аниели ?

" Да , но има и един проблем , вижте датите , защото Джовани Аниели почина на 24 - ти Януари 2003 г , а Умберто май 2004 година , една година по - късно . Но има и друга смърт , чеято ние често забравяме , смъртта на адвокат Chiusano , който ако бе жив , никога не би позволил това да се случи , това кръвопролитие . Няколко месеца след тези дати , Джон Елкан , внук на Джани Аниели , бе назначен да ръководи империята , Монтедземоло е организирал с унищожаването на най - ценните на дядо му и неговият пра - чичо Умберто : унищожаването на Ювентус . Внук на Джани и Умберто чакаше смъртта им , за да направи така , че да избяга любовта и страста на четиринадесет милиона души . "

Понеже интервюто е много дълго и ми отнема доста време , ще ви предложа останалата част като обобщение с най - важното в него .

Монкалво споделя , че проекта на ръководството на Ювентус е един мираж , мъгла . Всичко според него се прави с цел да се обиграва националния отбор на Италия и за това в отбора е бил върнат Канаваро и взет Гросо , които заедно с Киелини да се обиграват за Световното . Журналиста споделя , че единствения играч , които говори с феновете и иска нещата да са ясни и чисти е Дел Пиеро . Той споделя , че капитана иска да удължи договора си с клуба , за да може да помага на клуба отвътре , понеже единствен той е наясно , че трябва сериозна промяна . Монкалво споделя , че има играчи , които не харесват и обичат екипа на Ювентус и по този начин ситуацията е отишла в ада . Това е извратена идея според него , че Липи ще дойде след световното първенство , Ферара е бил само една пионка на пейката и по - старите играчи на Ювентус , които са средно на 33 години вече са знаели всичко . Ръководството нарочно е загубило една година с проекта , който не съществува , страхувайки се дори Липи вече се е изтеглил назад , казвайки , че той е дал достатъчно съвети на Юве смята журналиста . Ювентус нарочно е бил задържан в развитието си миналата година , тъй като там все още е била основата на Моджи и Джираудо и в отбора беше все още и Павел Недвед , единственият , който с Дел Пиеро е в състояние да надигнат глас в съблекалнята . Монкалво споделя , че е нормално ветераните в Юве да се страхуват от ръководството , защото ако се разприказват или надигнат не се знае какво ще се случи с тях . Той споделя , че ако това бе старото ръководство с " Адвоката " , Моджи и компания никога няма да се плащат безмисленни заплати на измисленни футболисти и няма да има такова недоволство от страна на феновете , защото хората са работили със сърце и любов към Ювентус , а не със задни мисли спекулации и мръсни игри . Според Монкалво в конспирацията е участвал и Джили и голяма част от хората доведени в Юве от Джон Елкан . Цялото интервю можете да видите тук . Дано да съм бил полезен .

ЕЛКАН , БЛАН И СЕКО ВЪН ОТ ЮВЕ !!!

Няма коментари: