неделя, 28 март 2010 г.

ДЕЛ ПИЕРО


" Нищо не се променя . Въпреки че спечелихме 3 точки , които са със стойност на злато в ключовия момент за Шампионската лига. "
Независимо от личните си цели , Алесандро Дел Пиеро споделя , че не може да бъде щастлив. Преди да се състои мачът на Олимпико , отборът бе нападнат от голяма група фенове . Очевидно , че настроението в домът на Ювентус не може да бъде най - доброто .
" Какво се променя с тази победа ? Променихме малко като взехме 3 точки и се върнахме в борбата , много е трудно за нас , поради много причини . Спечелихме , без блясък . "

" Разбира се , победата променя малко ситуацията за нашата крайна цел . Ние трябва да вървим към целта стъпка по стъпка . И така , днес е първата стъпка , ние смятаме , че следващата , ще е следващата събота . "

3 коментара:

Анонимен каза...

едно нещо ни е като пролклятие и ни се случва винаги ама винаги ама винаги ВИНАГИ! и това е че винаги вкараме първи гол ислед това ВИНАГИ или ни изравняват или ни обръщат!
ако поне половината голове които бяхме вкарали и бяхме си задържали преднината ся щяхме да сме поне на 2 или 3 място! но НЕ! ние вкараме ли гол после като чума веднага трябва да ни обърнат! мога да дам поне 20 примера!
то не беше с Байер М. то не беше с Тотнъм, то не беше не с кой да е а със СИЕНА!
още много много примери!
и уж имаме защитата на Итал.нац.отбор . краставици зелени, един Джорджо друго нищо нямаме! що за хора са привлвлекли играчи като Зебина , Григера и др.!
и пак казвам вкараме ли гол, ВИНАГИ ни вкарват!

Unknown каза...

Да, и на мен това ми прави впечетление ...

neel каза...

" Краставици зелени " е точното определение . Съгласен съм на 100 % !