вторник, 23 март 2010 г.

БУФОН


Новина изпратена ми от omninoob :

Торинския Ювентус е готов да продаде своя вратар Джанлуиджи Буфон , съобщи новината Tuttosport . Тази крачка на " бианконерите " е провокирана от постоянния интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Сити към най - добрият вратар в света , както и това , че нещата в Старата госпожа не се развиват по най - добрият начин . Както предава източник на медията , продажбата на Буфон ще бъде едно от нещата , които трябва да се променят за да се промени отбора . Торинското ръководство има намерение да се избави от ветерана , за да се построи нов отбор . Така Буфон , чиито договор изтича през 2013 година може да донесе в клубната каса около 25 милиона паунда .
Надявам се това да не е истина ...
Според друга информация от " Tuttosport " няма да бъдат предложени нови договори на : Дел Пиеро , Трезеге , Каморанези , Легроталие и Салихамиджич .
Няма да бъде предложен договор на Дел Пиеро ?!?! Какво по дяволите става тук ....

Лично мнение :

Според мен Джиджи , ще отхвърли всички оферти и ще остане в Юве . Колкото до подновяването на договорите на Дел Пиеро , Трезеге , Каморанези , Легроталие и Салихамиджич , мисля , че единствено на Алекс трябва да бъде подновен . Трезеге и Камо дадоха много на Юве и останаха в трудния момент в Серия Б , но са в много слаба форма този сезон . Все пак мисля , че може да им бъде даден шанс за още един . Колкото до Легроталие и Салихамиджич , мисля че те заедно с Поулсен , Гросо , Канаваро , Зебина , Тиаго , Молинаро , Мело и Амаури трябва да бъдат продадени или каквото и да е , но да не са в Юве .

2 коментара:

Unknown каза...

Дано си прав за Джиджи ! Голяма тежест за решението му може да има крайното класирана на Юве в Серия А! Но дано все пак всичко това да са само спекулации на медиите ...

FORZA JUVE !

neel каза...

Мисля , че щом остана след офертите отправени за него , когато ни изхвърлиха в Серия Б , сега няма да ни напусне . Все пак той има последната дума , но мисля и се надявам да остане .