вторник, 30 март 2010 г.

Блан


Според информация на италианските медии след протестите на тифозите в неделя и нападението срещу Зевина , както и измъчената победа срещу Аталанта и наполовина празния стадион , Блан е поискал среща с Джон Елкан за определяне на условията за бъдещето на Ювентус . Президента на Юве ще се срещне в следващите дни със собственика на Ювентус Елкан , за да обсъдят новата селекция и политика на клуба за следващия сезон . Очаква се да бъде изяснено това как да се върне клуба към славното си минало и да се избегне за в бъдеще слабото представяне през последните сезони . Блан , все повече и повече е на вихъра на спора и на недоволството на тифозите , които го атакуват яростно с обиди и нападки . Очаква се да се обсъди и строителството на новия стадион , което върви по план и без проблеми засега .
Очаква се да се обсъди и въпросът за новия треньор на Ювентус , като не се скрива конфликта межди Бетега и Дзакерони в последните няколко седмици . Новият треньор, но в действителност , ще е главната цел на срещата , като италианските журналисти коментират , че ще бъде направено всичко възможно да бъде върнат Липи , но това е почти невъзможно . Анализаторите коментират , ч за него винаги има място в Ювентус и вратата е отворена . Обсъжда се и вариант за завръщането на Липи , като консултант в Ювентус след световното , но все още това са само слухове . Думата на Липи винаги се взима под внимание и едно негово завръщане независимо на какъв пост в Юве , би било много полезно . Другите имена , които се свързват с бъдещето на Ювентус са това на Масимилиано Алегри ( Каляри ) и Валтер Mазари ( Наполи ) . Разбира се , Блан се е свързал и с други треньори , Бенитес (Ливърпул ) , Лоран Блан ( Бордо ) и Чезаре Прандели ( Фиорентина ) . Италианските медии коментират , че основната пречка Прандели да застане начело на Ювентус през новия сезин , ще се окаже президентът на Фиорентина Дела Вале . Като други , но малко вероятни варианти се определят Капело и Балдини . За успокояване на ситуацията в клуба и тифозите медиите определят и бъдещия трансфер на 18 - годишният колумбийски плеймейкър на Банфийлд - Родригес . Агентът на играча Бруно Карпеджани коментира , че Ювентус е фаворит за подписа на клиента му .
" Отбори от Испания и Германия също са силно заинтригувани от качествата на Родригес , а Дженоа , Удинезе и Фиорентина го искаха още през зимата . Ювентус обаче има предимство пред всички тях . "
Агентът на младия колумбиец разкрива , че цената на Родригес е между 6 и 7 млн . евро .

Няма коментари: