четвъртък, 18 март 2010 г.

ФУЛЪМ - ЮВЕНТУС


Ето и предполагаемите състави на Фулъм и Юве според медиите .

Според Goal.com :

ФУЛЪМ
(4 - 4 - 1 - 1 )
Schwarzer , Kelly , Hangeland , Hughes , Konchesky , Dempsey , Baird , Etuhu , Duff , Gera , Zamora .

ЮВЕНТУС ( 4 - 4 - 2 ) или ( 4 - 3 - 1 - 2 )
Chimenti , Grygera , Cannavaro , Zebina , De Ceglie , Melo , Marchisio , Sissoko , Diego , Del Piero , Trezeguet .

Ето и предполагаемия състав на Юве според италианските медии :
Снимки от тренировката на Юве на стадиона на Фулъм можете да видите ТУК
Настроението в отбора е приповдигнато и според всички играчи излизаме за победа в Лондон .

FORZA JUVE ALE !!!

6 коментара:

DonKos каза...

Момчета, какво съм пропуснал, защо варди Кименти?

Анонимен каза...

Сляпата омраза не е хубаво нещо! Искам да попитам какво лошо има в това треньор на италиански отбор да поздрави друг италиански отбор, за продължаването му напред в ШЛ. Ясно е че всички ни е яд, че последните години Интер са преди нас но такива са обстоятелствата. И админе, отборът се казва ИНТЕР. С тая логика можеш да пишеш ДУЗПЕНТУС и ПУТКО ДУЛПИЕРО!!!

DonKos каза...

Братле, май си сбъркал блога...

Unknown каза...

Аве охлюв, доста си объркал блога ! Ходи си там при ПрИнтерите ! Повече да не съм те видял тука ве боклук !

Анонимен каза...

Реферът повлия на крайният резултат, гонейки незаслужено Канаваро в началото на мача. Това се оказа и повратният момент в двубоя. При първият гол на Фулъм останаха сериозни съмнения за нарушение на Замора, въпреки че привидно леко надигра Фабио. Разочарован съм от съдията!

Така, друго. Основното. Усещането за липса на класа у много футболисти от резервния състав (че и от титулярният) е толкова осезаемо, че може да се пипне с ръка... или да се реже с нож, все тая. Това Григера, Салихамиджич, Дзебина и т.н. да не ги назовавам поименно тези палавници, са толкова футболисти колкото Дзакерони треньор! Вярно, проблемите с контузени футболисти оставиха своят отпечатък върху двубоя, но мамка му, Дзак, плъх такъв, че по-добре вкарай някаква свежа струя с момчета от школата, отколкото да мъчиш всички нас с тези доказани дърводелци. Колко мача трябва да провалят, за да се усетиш, кретен ?! Наредил ми само бекове в защитата и си мисли, че ще се получи врътката! Ми как да стане ?! С тези играчи не можеш да биеш дори един английски средняк и абсолютен евроанонимник като Фулъм! Защо пусна Дел Пиеро едва в самия края на мача при положение, че имахме нужда от гол ?! Защо извади Кандрева ?! Мело така и така нямаше почти никакъв принос във фаза атака, можеше да го изтегли още по-назад при Гросо, Дзебина и Салихамиджич вместо да ни обрича предварително, вадейки един от едва тримата ни креативни футболисти, заменяйки го с доказан бидон. На мен още тогава ми стана ясно как ще се развие мачадо края... Цял мач глуха защита, безобразни пасове и изклюително слабо представяне.

Изобщо кошмарен сезон. Надявам се през лятото да има сериозна метла сред играчите и по високите етажи на ръководството, нов треньор задължително. Само така ще можем да се изправим отново. Не се ли свърши това ще си продължаваме да тъпчем на едно място докато Елкан ще се забавлява в NBA с мачове между Лейкърс и Торонто Раптърс! Крайно време е да се погрижат за интересите на клуба, ако ли не вън от него. Вече ни донесоха достатъчно срам! Трябват хора с характер! BIANCONERI PER SEMPRE!

Анонимен каза...

те,че не играха нищо,не играха,а защо не кажете за ебания съдия,който уби ритуално отбора?!?Фаул при гола на Замора срещу Канаваро,смешен червен картон на последния,спорна дузпа за удар в ръката на Диего след удар от 1 метър-абсолютно неумишлена и невлияеща на ситуацията(топката отиваше точно в купа играчи на Юве,там нямаше никой от английските отрепки)!Това защо не го отчетете,а?Кажете,боклуци шибани!Мрете всичките нещастници! forza juve