петък, 19 март 2010 г.

Блан


Президентът на Ювентус Жан Клод Блан заяви , че ръководството на Юве няма намерение да се разделя с бразилския полузащитник Фелипе Мело .
"
Ще остане с нас . Не искам да правя коментари за бъдещето му и за евентуални трансфери . Знам , че тифозите не са много доволни от представянето му , но трябва да се съсредоточим върху нещата , които не ни достигат за доброто завършване на сезона , а не да хулим играчите си . Имаме нужда от концентрация над представянето си . Обмисляме допълнителни инвестиции за над 105 милиона евро за построяването на нов стадион , който ще бъде открит през юли 2011 година . Нуждаем се от насърчаването на нови бизнес инициативи в рамките на стадиона , каквато е направата на " Музея на Ювентус " . "

ЛИЧНО МНЕНИЕ

КАКЪВ МУЗЕЙ , КАКВИ ИНВЕСТИЦИИ ? ПОГЛЕДНИ КАКВО НАПРАВИХТЕ С ОТБОРА .
Дъра - бъра глупости само . Ювентус е на всички нас , а няколко некадърни управници го направиха спаринг партньор на малки отборчета . Смешници вън от Великия Ювентус !
Мело щял да остане , за какво да носи вода на тренировките ли ? Некадърници ! Смешна трансферна политика , смешен треньор и резултата - срамно отпадане от Шампионска лига , срамно отпадане от Лига Европа и слаба игра в Серия А . Незнам какво да кажа вече . Много съм разочарован .
ТРЯБВА СЕРИОЗНА ЧИСТКА В ЮВЕ !

2 коментара:

Ceci каза...

Нямам думи, Ювентус е мъртав...

neel каза...

Тези направо искат да смачкат Юве . Незнам докога ще ги траят .