петък, 19 март 2010 г.

Марко Тардели



Бившият играч на Ювентус Марко Тардели разкритикува сегашното ръководство на клуба и призован да коментира сезона за Ювентус , Тардели си споделя без да пести истината , че е направено много малко за юношите на клуба .
"
Много се говори за прозрачност и за младежкия проект , но в действителност е направено малко . Пълно е с хора , които не са много подходящи за футбол , но пък са страшно самонадеяни . Вярват , че могат да разберат футбола за десет секунди , но това е труден спорт . Добре , че се върна Бетега . Надявам се да бъде в състояние да оправи ситуацията . В близките години ще трябва да променят нещо , ако наистина искат да изведат Юве на върха . За това ще са нужни играчи и човек , който разбира от пазара , някой като Моджи . Ще има да чакат поне още 2 - 3 години . "

2 коментара:

Unknown каза...

Аз по-голям ГЕЙ от този съдия скоро не бях виждал ! Всичко спорно в полза на ония педалчета фулам ! А просто за дзакерони не искам да говоря защото... Сложил ми двама бека за централни защитници ... OMG ... да беше взел от Примавера... И защо по дяволите пусна в игра Дел Пиеро в 88 мин. при резултат 4-1 :x Просто така нищо няма да стане ... нямам думи

neel каза...

Ужас ! Много слабо представяне за кои ли път . Съдията наистина ни смачка , но и Юве не бе на ниво . Елкан , Блан , Секо и Дзакерони ВЪН ! Същото се отнася за Мело , Амаури , Зебина , Канаваро , Григера и т . н всички некадърници ВЪН ОТ ЮВЕ !!!